Oude bekende op nieuwe foto 'Riddick 3'

Wederom een nieuwe foto van Vin Diesel.

Wederom is er een nieuwe foto vrijgegeven van Riddick 3. In deze derde en nieuwste toevoeging aan de franchise die begon met Pitch Black, en opgevolgd werd door The Chronicles of Riddick, speelt Vin Diesel wederom de antiheld Riddick, een gevaarlijke en ontsnapte veroordeelde man, die opgejaagd wordt door zo ongeveer elke premiejager in het bekende universum.

De beruchte Riddick is in deze film voor dood achtergelaten op een schijnbaar levenloze planeet. Maar al snel moet Riddick het opnemen tegen buitenaardse roofdieren, die dodelijker zijn dan elk mens dat hij ooit is tegengekomen. De enige manier die Riddick heeft om van de planeet af te komen is het activeren van een noodsignaal. Op die manier kunnen de premiejagers hem vinden en kan hij hun schip stelen.

Het eerste schip dat arriveert vervoert een nieuw soort premiejagers, dodelijker en gewelddadiger dan welke andere premiejager er is. Het tweede schip wordt bestuurd door een man wiens jacht op Riddick persoonlijk is. De klok tikt, want er komt een storm aan die niemand zal overleven, maar de premiejagers hebben niet bepaald de intentie te vertrekken voordat ze Riddicks hoofd hebben. Een kat en muis spel begint.

Hieronder de nieuwe foto uit de film, die vanaf 21 november in de bioscopen moet draaien.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/aa9d096.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair