Nog meer bekende gezichten in 'X-Men: Days of Future Past'

Ook Ellen Page, Shawn Ashmore en Anna Paquin keren terug.

Sinds de aankondiging van X-Men: Days of Future Past is de cast gestaag gegroeid. Zowel acteurs uit de originele X-Men films als X-Men: First Class zullen te zien zijn in de film. Vandaag zijn nog eens 3 namen bevestigd voor het vervolg. Regisseur Bryan Singer kondigde via Twitter aan dat Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde) en Shawn Ashmore (Iceman) allen hun opwachting zullen maken.

Het is nog niet bekend welke rol deze personages in het plot zullen spelen, maar de terugkeer van Page als Kitty Pryde is een goed teken, aangezien haar personage een belangrijke rol speelt in de originele verhaallijn van de stripversie.

Andere castleden die terugkeren zijn o.a. Ian McKellen, Patrick Stewart, Michael Fassbender, James McAvoy en Hugh Jackman.

X-Men: Days of Future Past staat op het programma voor 18 juli 2014. Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit nummers 141 en 142 uit 'Uncanny X-Men' uit 1981. In Days of Future Past werd een alternatieve toekomst geintroduceerd waarbij door de dood van een belangrijke senator mutanten worden opgejaagd door Sentinels.



NieuwsFilm

meest populair