Paul Giamatti als Rhino in 'The Amazing Spider-Man 2'

Ook Felicity Jones lijkt klaar voor een rol in 'TASM2'.

Volgens The Hollywood Reporter kan regisseur Marc Webb binnenkort ook acteur Paul Giamatti (Rock of Ages, Cosmopolis, John Dies at the End) toevoegen aan de cast van The Amazing Spider-Man 2. Giamatti zou in gesprek zijn voor de rol van de villain Rhino. Ook actrice Felicity Jones (The Tempest, Like Crazy) zou bijna akkoord zijn voor een nog onbekende rol.

De villain Rhino, die als alter-ego het personage Aleksei Mikhailovich Sytsevich heeft, verscheen voor het eerste in de comic 'The Amazing Spider-Man" #41 uit 1966. Als onderdeel van het Sovjet supersoldaten programma, werd een super-sterk polymeer gebonden aan de huid van de Rhino. Aangezien hij niet bepaald een supergenie is, berooft Rhino vaak banken en werkt samen met andere, meer ambitieuze superschurken. Hieronder een speelgoed versie van Rhino:



Voor de tweede The Amazing Spider-Man zijn Andrew Garfield (Peter Parker), Emma Stone (Gwen Stacy), Shailene Woodley (Mary Jane Watson), Dane DeHaan (Harry Osborn) en Martin Sheen (Uncle Ben) reeds gecast. Jamie Foxx speelt de villain Electro. In de zomer van 2014 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair