Brad Birds '1952' heet voortaan 'Tomorrowland'

Daarnaast zal George Clooney inderdaad de hoofdrol spelen.

Details rondom Disneys mysterieuze nieuwe project 1952 zijn schaars. Regisseur Brad Bird laat maar weinig los over het project, en veel details zijn er niet naar buiten gebracht. Nu zijn er echter twee nieuwe feitjes naar buiten gekomen.

Allereerst blijkt dat de titel van het project veranderd is. In plaats van 1952 zal de film voortaan door het leven gaan als Tomorrowland. Ten tweede is een gerucht dat al enige tijd de ronde doet nu bevestigd. Het zou zo zijn dat George Clooney een hoofdrol in de film zou spleen, en dat is nu bevestigd.

Over het plot van de film is vrijwel niets bekend. Maar we weten dat Bird, Damon Lindelof en Jeff Jensen de hoofdverantwoordelijken zijn. Daarnaast wordt het project gebaseerd op een ‘doos documenten’ uit de archieven van niemand minder dan Walt Disney zelf.

Het zou dan ook goed kunnen dat de film een aan pretparken gerelateerd verhaal heeft. Tomorrowland is immerse en deel van Disneys pretparken, waar zich bijvoorbeeld de attracties Space Mountain en Star Tours bevinden. Maar goed, dat is natuurlijk maar speculatie.

Meer details, en een synopsis, zullen ongetwijfeld volgen. Vanaf 19 december 2014 moet Tomorrowland in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair