Opnames Paul Thomas Andersons 'Inherent Vice' in april

De regisseur werkt hard aan de verfilming.

Het lijkt erop dat schrijver en regisseur Paul Thomas Anderson geen tijd verspilt bij het in elkaar zetten van zijn nieuwste film. Er zaten tussen de vorige drie films die hij maakte steeds vijf jaar, maar nu maakt hij er werk van het gat tussen zijn laatste film, The Master, en zijn aankomende nieuwste film, kleiner te maken dan die vijf jaar.

De regisseur werkt op dit moment aan zijn verfilming van het boek Inherent Vice, dat geschreven werd door Thomas Pynchon. Recentelijk werd nog aangekondigd dat Joaquin Phoenix, die een van de hoofdrollen in The Master speelde, ook een hoofdrol in Inherent Vice speelt. Het boek speelt zich af in de jaren zestig, en volgt een privédetective tijdens één van zijn zaken in Los Angeles.

Andersons producent Joann Sellar vertelde dat de opnames van Inherent Vice zeer binnenkort moeten beginnen. De laatste details worden nu nog afgewerkt en dan kan eraan begonnen worden. “We’re just putting the financing together and the plan is to start shooting in late April,” vertelde Sellar.

Volgens Anderson zelf zou zijn verfilming van dit boek dichter bij het bronmateriaal ligen dan zijn adaptie van het boek Oil! In There Will Be Blood. Hieronder nog een trailer van die film.



NieuwsFilm

meest populair