Nieuwe blik op Amy Adams als Lois Lane in 'Man of Steel'

Top-actrice heeft wederom een belangrijke bijrol.

Hieronder zie je een eerste officiële foto van actrice Amy Adams als het personage Lois Lane. Ze speelt de rol in de Superman reboot Man of Steel van regisseur Zack Snyder. De actrice zet zichzelf ondertussen al flink in de schijnwerpers. De afgelopen jaren was ze te zien in films als Julie & Julia (2009), Doubt (2009), The Fighter (2010), The Muppets (2011) en The Master (2012). Ze werd in acht jaar tijd al vier keer genomineerd voor een Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol. Ze won echter nog nooit.



Andere rollen in de superheldenfilm zijn voor Henry Cavill, Michael Shannon, Antje Traue, Kevin Costner, Diane Lane, Russell Crowe, Julia Ormond, Harry Lennix, Christopher Meloni en Laurence Fishburne. Vanaf 14 juli 2013 in de Nederlandse (3D) bioscoop. De eerdere trailer:


In Man of Steel zwerft de jonge verslaggever Clark Kent de hele wereld over om verslag uit te brengen over verschillende nieuwsonderwerpen. Wanneer hij wordt gedwongen om zijn geheime krachten te gebruiken om te hulp te schieten bij een crisis in West-Afrika, keert hij terug naar zijn geboortedorp Smallville om meer te weten te komen over zijn afkomst en hoe hij als held ter wereld is gekomen.

NieuwsFilm

meest populair