DVD releases week 5

Met deze week o.a 'Taken 2' en 'Ted'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Taken 2 (2012)


Liam Neeson keert terug als gepensioneerd CIA agent Bryan Mills in de bloedstollende actiethriller Taken 2. In het eerste deel, Taken, werd zijn dochter Kim ontvoerd door de Albanese maffia in Parijs. Bryan weet zijn dochter te redden, maar de maffia zint op wraak. Ze besluiten Mills en zijn vrouw Lenore, een rol van de Nederlandse Famke Janssen, te ontvoeren tijdens hun vakantie in Istanbul. Maar Bryan is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven, hij doet er alles aan om zijn gezin te beschermen.
Bekijk de afbeelding

Ted (2012)


Een doodnormale man uit Boston heeft een minder normale jeugd jeugd gehad. Als kind wenste hij namelijk dat zijn geliefde teddybeer tot leven zou komen, wat vervolgens ook gebeurde. Jaren later is het jongetje volwassen en is de beer nog steeds zijn beste vriend. Probleem is echter dat de beer nogal onverantwoordelijk is en het personage van Wahlberg ervan weerhoudt echt volwassen te worden en de liefde van zijn leven voor zich te winnen.
Bekijk de afbeelding

Detachment (2011)

Regie: Tony Kaye

Detachment volgt drie weken van het dagelijks leven van leraars, administratief personeel en leerlingen aan een middelbare school. De interimleraar Henry Barthes komt in aanraking met het jonge meisje Meredith, zijn collega-lerares mevrouw Madison en het straathoertje Erica. Zij zijn net als Barthes op zoek naar schoonheid in een schijnbaar gemene en liefdeloze wereld.
Bekijk de afbeelding

The Possession (2012)


'The Possession' gaat over Em. Het jonge meisje koopt een antieke doos, niet wetende dat binnen in het collectors item een Dibbuk, een kwaadaardige geest, leeft. Em raakt bezeten van haar artefact en de Dibbuk verslindt zijn menselijke slachtoffer. Samen met zijn ex-vrouw Stephanie probeert haar vader Clyde een manier te vinden om de vloek op hun kind de beëindigen.



NieuwsFilm

meest populair