Nieuwe grimmige foto 'Riddick 3'

Het lot van de grootste Furyan?

Hieronder wederom een nieuwe foto van Vin Diesel in de film The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking, de derde film in de franchise over het wel en wee van de immer opgejaagde Riddick.

Ditmaal is Riddick voor dood achtergelaten op een afgelegen en schijnbaar verlaten planeet. Daar moet hij het niet alleen opnemen tegen gigantische monsters, maar tegelijkertijd ook tegen de beste premiejagers van het heelal, die het allemaal op hem voorzien hebben. Maar dat is allemaal zoals Riddick het gepland heeft. Hij wil wraak, en zal die krijgen ook, om vervolgens naar zijn thuisplaneet, Furya, terug te keren, en die te redden.

De kans is aanwezig dat we dat laatste deel van het plot pas in de volgende film te zien krijgen. Volgens Diesel maakt deze film samen met The Chronicles of Riddick deel uit van een trilogie. Een scenario voor die volgende film is ook al geschreven, door regisseur David Twowy.

Enfin, hieronder de foto van de film die op 21 november uitkomt. Het commentaar dat Diesel erbij gezet had luidt als volgt: The fate of the Alpha Furyan...

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/17d420d.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair