Adewale Akinnuoye-Agabaje over zijn rol in 'Thor: The Dark World'

Hij speelt een van de sterkte Dark Elves.

Acteur Adewale Akinnuoye-Agbaje sprak met de L.A. Times over zijn rol in Thor: the Dark World, waarin hij binnenkort te zien zal zijn. Hij speelt zowel Algrim als zijn demonische alterego Kurse in de film, en over die rol sprak hij.

Hij vertelde dat Kurse een samenvoeging van een stier en een lava-achtig wezen is. Hij lijkt niet te stoppen. Hij vertelde dat, als acteur, het bijzonder moeilijk is om dergelijke rollen te spelen. “It’s an amalgamation of a bull and a lava-like creature,” vertelde de acteur. “He has very animalistic tendencies but with this insatiable and unstoppable power. As an actor, that’s one of the hardest things to embody. You have to realize you are probably the most powerful thing you could imagine. And you have to be that. You can’t pretend, so that when you face Thor, it’s real.”

In de stripboeken verscheen Algrim voor het eerst in Thor #347. Hij was een van de machtigste van de Dark Elves, en kreeg van Malekith the Accursed (gespeeld door Christopher Eccleston) de opdracht Thor te vermoorden. Maar vervolgens wordt hij verraden door Malekith, die op deze manier zowel Thor als Algrim probeerde te vermoorden. Algrim overleeft het, maar verliest zijn geheugen als gevolg van de gebeurtenissen. Dan ontwikkelt hij zich tot een veel krachtiger wezen, Kurse.

In Thor: the Dark World, zien we Chris Hemsworth wederom als Thor. Ook Tom Hiddleston is in de film te zien, als Loki, Anthony Hopkins als Odin en Natalie Portman als zijn geliefde. Alan Taylor regisseert de film. Deze moet vanaf 7 november in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair