Hele reeks nieuwe foto's 'Pacific Rim'

En daarnaast enkele eerste reacties op de film.

Het duurt nog maar een paar maanden voordat de nieuwste film van regisseur Guillermo Del Toro, Pacific Rim in de bioscopen zal draaien, en dus draait de promotiemachine op volle toeren. Ditmaal is er een hele reeks nieuwe afbeeldingen van de film vrijgegeven. Klik op de reeks hieronder staande afbeeldingen voor de vergroting. Daarna kun je lezen over de eerste reacties die fans op de film gaven.

[/url] [url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/04c14eb.jpg]

De film was al in een testscreening te zien voor een selecte groep gelukkigen. Een van hen was regisseur Rian Johnson. Hij was weg van de film: Go into Pacific Rim prepared to be transmogrified into a 12 year old. And then to pee your pants with joy. I love it so much.

En ook andere reacties waren positief. Zo schreef iemand op imdb de film een van de beste zomermonsterfilms te vinden. Overall, it's probably the best summer monster movie I've seen, and out of summer movies in general, falls behind the new Batman series, but that's about it. I wrote on their response form that they should be proud of the movie and that I'm glad it's not another Transformers clone (re: Battleship). They killed it!

De film speelt zich in een dystopische toekomst af. Op een dag komen legioenen grote monsters, de Kaiju genaamd, uit de zee tevoorschijn. Ze beginnen een oorlog met de mensheid, die uiteindelijk miljoenen levens eist en de menselijke hulpbronnen volledig uitput. Om de Kaiju te kunnen verslaan, worden speciale wapens gebruikt: enorme robots, die Jaegers genoemd worden. Zij worden bestuurd door twee piloten, wiens gedachten aan elkaar verbonden worden via een neurologische brug. Maar zelfs de Jaegers zijn bijna weerloos tegen de meedogenloze Kaiju. Terwijl de mens op de afgrond staat, is het aan twee onwaarschijnlijke helden - een oud-piloot en onervaren student - om een legendarische, maar schijnbaar overbodige Jaeger te besturen. Samen zijn ze de laatste hoop van de mensheid in de aankomende Apocalyps. De film draait vanaf 18 juli in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair