Tron waarschijnlijk in 'Wreck-It Ralph 2' te zien

Als het aan regisseur Rich Moore ligt in ieder geval wel.

Nu Wreck-It Ralph wereldwijd al 375 miljoen dollar opgehaald heeft aan de box office, is het natuurlijk tijd om na te denken over een vervolg. Regisseur Rich Moore blijkt dit al gedaan te hebben en hij vertelde tijdens een interview met ComingSoon welk personage hij graag in het vervolg zou willen zien: Tron.

Het personage, dat in TRON (1982) gespeeld werd door Bruce Boxleitner, zou oorspronkelijk een cameo krijgen in de eerste Wreck-It Ralph. Dat feestje ging niet door, maar in een vervolg moet Tron toch echt in de film te zien zijn, vindt de regisseur

"I can't specifically remember why that didn't happen," legt Moore uit. "...Of course, with a sequel, I'm hoping that we can find a way to see Tron himself in that movie."

Boxleitner heeft het op dit moment maar druk met zijn rol als Tron. Op dit moment spreekt hij de stem van het personage in de animatieserie TRON: Uprising in, hij maakte een cameo in het videospel Kingdom Hearts II en was als Tron te zien in TRON: Legacy.

Tron is het tweede grote personage uit een videospel dat Moore graag in het vervolg wil plaatsen. In december kondigde hij al aan dat hij Mario in het vervolg wil zien.

Wreck-It Ralph, waarvan het scenario geschreven werd door Jennifer Lee en Phil Johnston, draait nog altijd in sommige Nederlandse bioscopen, en zal over niet al te lange tijd op DVD en Blu-ray uitkomen. Bekijk hieronder nog eens de trailer van de film, waarin de voornaamste stemmen ingesproken zijn door John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch en Alan Tudyk.



NieuwsFilm

meest populair