Gerucht: Harry Osborn wordt Venom in 'The Amazing Spider-Man 2'

Marc Webbs cryptische tweets houden de gemoederen van menig Spidey fan grondig bezig.

Marc Webb lijkt er lol in te hebben om zijn fans via twitter op de hoogte te houden over The Amazing Spider-Man 2. Hij postte al enkele setfoto's, maar zijn meest recente kiekje is enigszins cryptisch. We zien een kluis met daarbij de tag “happy birthday”. ComingSoon sloeg aan het speculeren en kwam tot de conclusie dat Venom één van de vijanden zal zijn in de sequel.



Het kluisje lijkt verdomd veel op degene waarin Peter Parker het experiment ontdekt dat leidt tot de Ultimate Spider-Man versie van Venom. Zelfs het nummer (14) komt overeen.



De “happy birthday” tag zou volgens ComingSoon kunnen verwijzen naar de 25e verjaardag van Venoms originele comic debuut. Crave komt echter met een andere theorie. Dane DeHaan, die Harry Osborn speelt in de nieuwe film, was op 6 februari jarig. Met deze boodschap wil Webb zeggen: "Gefeliciteerd Dane, hier is je Venom kostuum." Hij zal vervolgens de hoofdrol gaan spelen in de geplande Venom film van regisseur Josh Trank (Chronicle, 2012).

Wederom betreft het hier enkel geruchten en speculatie. Mocht het waar zijn, dan wordt Venom na Electro (Jamie Foxx) en Rhino (Paul Giamatti) de derde villain in The Amazing Spider-Man 2. Ging Sam Raimi's Spider-Man 3 in 2007 ook niet de mist in door drie vijanden in één film te proppen? Wat denken jullie?

NieuwsFilm

meest populair