Het huidige 'Justice League' script van Will Beall is vreselijk

Volgens de geruchten wil Warner Bros. nieuwe schrijvers aanstellen en met een schone lei beginnen.

Gisteren vernamen we dat Mark Millar weinig vertrouwen heeft in de geplande Justice League film. Hij noemde het zelfs de ideale manier om 200 miljoen dollar weg te gooien. Toch wordt er druppelsgewijs gewerkt aan de totstandkoming van de film waarmee DC Comics The Avengers van de troon hoopt te gaan stoten.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Niet alleen vanwege het immense succes van Marvels superheldenspektakel, maar ook omdat alles moet kloppen. Het is dan ook zeer jammerlijk om te vernemen dat het huidige scenario van Will Beall niet in de smaak is gevallen bij Warner Bros. Volgens de geruchten zou de studio nieuwe schrijvers willen aanstellen om helemaal opnieuw te beginnen.

Het script van Beall was volgens Badass Digest al vreselijk toen het net af was, maar de bemoeienis van de studio heeft het er alleen maar slechter op gemaakt. Het beroerde scenario is ook de voornaamste reden dat er nog steeds geen regisseur op af is gekomen. Het laatste dat we over het verhaal vernamen was dat de film zich zou richten op vijf superhelden (Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern en The Flash) en hun strijd tegen de kwaadaardige Darkseid. Het is een kwestie van afwachten hoeveel hiervan in het eindproduct terechtkomt. Als de film er überhaupt komt...

NieuwsFilm

meest populair