Algemeen

Quentin Tarantino wil nog steeds trilogie met 'Inglourious Basterds' en 'Django Unchained'

De regisseur sprak er heel kort over na de BAFTAs.

door Jim Pedd op 12.02.2013 om 08:50 in Algemeen
Vlak na de uitreiking van de BAFTAs liet regisseur Quentin Tarantino, die twee prijzen mee naar huis mocht nemen na de prijzenceremonie, weten nog altijd bezig te zijn met een derde film in een trilogie die dan verder bestaat uit Inglourious Basterds en Django Unchained.

”Dit thema [van herschreven geschiedenis] smeekt om een trilogie; het smeekt om een derde film. Ik heb nog niet besloten waarover de film moet gaan, maar zou niet verbaasd zijn als deze er daadwerkelijk komt…”

Daarmee lijkt hij een stuk zekerder van zijn zaak te zijn geworden sinds de laatste keren dat hij erover sprak. Toen was het nog maar speculatie, niet meer dan een idee. Een derde film met dit thema zou wel interessant zijn, meldde hij ons toen, maar verder was hij er nog niet veel mee bezig geweest.

Later toen Tarantino er nogmaals over sprak, was hij iets zekerder van zijn zaak. Het zou mogelijk zijn om delen van het oorspronkelijke scenario van Inglourious Basterds te gebruiken. Daar werden veel zaken uitgehaald, zoals een groep zwarte soldaten die net als Lt. Aldo Raines en zijn Basterds op een moordtour slaan. De derde film zou dan gaan over deze groep soldaten, en zou dan Killer Crow gaan heten.

Of de derde film over dat onderwerp zal gaan is natuurlijk maar de vraag. Tarantino loopt meestal rond met een dozijn ideeën voor nieuwe films. Daarvan komen er slechts enkelen daadwerkelijk naar het witte doek. Denk maar aan Kill Bill vol III dat er zou komen maar dat er nooit daadwerkelijk kwam. Deze derde film, als die er komt, zou dan ook gerust over een totaal ander onderwerp kunnen gaan dan de Tweede Wereldoorlog. Bekijk hieronder de trailers van Django Unchained en Inglourious Basterds.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vleeshaak

Avatar

'herschreven geschiedenis', is dat een andere benaming voor remakes/sequels?

Novaricus

Avatar

Vleeshaak "'herschreven geschiedenis', is dat een andere benaming voor remakes/sequels?"


Ik denk eerder dat ie bedoelt dat ie films maakt die anders gaan dan in de geschiedenis boeken staat. Zoals Hitler afmaken in een bioscoopzaal

Stamina

Avatar

Ik wist niet dat Kill Bill III van de baan is...

Maar een derde film in de trilogie zou dan niet weer in de 2e WO moeten spelen, dan wordt het meer een tweeluik plus een western. Een film in Azië zou ik wel passend vinden.

thefanwithnoname

Avatar

Stamina "Ik wist niet dat Kill Bill III van de baan is...

Maar een derde film in de trilogie zou dan niet weer in de 2e WO moeten spelen, dan wordt het meer een tweeluik plus een western. Een film in
Azië zou ik wel passend vinden."


Kijk dan gewoon Kill Bill: Vol. 1.

RogerRabbit

Avatar

Tarantino wilde ook nog een film maken met Johnny Depp, hopelijk cast hij hem voor deze film en staat hij samen met Christoph Waltz in de hoofdrol.

Deniro

Avatar

Met (nog één keer) DeNiro of Pacino, dat zou echt te gek zijn.

JamesBond

Avatar

Maak een film over: De Middeleeuwen, de Amerikaanse burgeroorlog, de Toekomst of de Gouden Eeuw (Piraten). Smiley face

Kamajiisama

Avatar

De beste man roept heel veel dingen de laatste tijd , eerst maar afwachten .

tyler durden

Avatar

Was verhoeven niet jaeren geleden bezig met een script voor Beast of Bataan..

Dat verhaal leent zich er wel voor denk ik Smiley face Een dode mars waarbij, onder leiding van een wrede Japanse generaal ca 10.000 amerikaanse en vnl filipijnse POW omkomen..

The 128 km (80 mi) march was characterized by wide-ranging physical abuse and murder, and resulted in very high fatalities inflicted upon prisoners and civilians alike by the Japanese Army, and was later judged by an Allied military commission to be a Japanese war crime.[4]

NieuwsFilm

meest populair