Sandra Bullock is de slechterik in 'Minions'

De spin-off over de gele monstertjes uit Despicable Me.

Sandra Bullock heeft getekend om de stem van het belangrijkste menselijke personage in te spreken in de spin-off van Despicable Me, Minions.

In de spin-off van de succesvolle Despicable Me franchise, zal Bullock de hoofdpersoon inspreken. Haar personage heet Scarlet Overkill. In de film komen we erachter dat de Minions al de hele geschiedenis hebben bestaan en altijd de slechtste slechterik zoeken om te dienen. Voordat ze hun huidige meester, Gru, uit Despicable Me dienden, werkten ze voor Overkill, een stijlvolle superslechterik die erop gebogen is de wereld te veroveren.

De film wordt geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda. Het scenario ervan is geschreven door Brian Lynch en de film wordt geproduceerd door Chris Meledandri, Janet Healy en Chris Renaud.

Er is al een releasedatum geprikt voor het project: dit moet vanaf 17 december 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Maar, voordat het zover is, draait er nog de tweede film uit de franchise in de bioscoop.

Dat zal Despicable Me 2 zijn. In die film worden de avonturen van Gru, zijn drie kinderen en de Minions wederom gevolgd. Ditmaal worden drie minions ontvoerd terwijl ze buiten een vreemd geluid onderzoeken. Hoe Gru hen terughaalt is vanaf 3 juli in de bioscopen te zien. Bekijk hieronder een teaser trailer met de kleine gele monstertjes in de hoofdrol.


NieuwsFilm

meest populair