De vijand van 'Fast & Furious 7' onthuld??

*SPOILERS* Alleen lezen op eigen risico!

Pas in mei komt Fast & Furious 6 uit, maar nu al is uitgelekt hoe de film zal eindigen en hoe de film een brug slaat naar Fast & Furious 7 (er gaan al langer geruchten dat de films één verhaal zullen vormen). Onderstaande informatie (waar Universal Pictures niet blij mee zal zijn) is niet bedoeld voor degenen die graag spoiler-vrij een film willen kijken, dus lees vooral op eigen risico!

Aan het einde van Fast & Furious 6 heeft de crew uit Fast Five agent Hobbs (Dwayne Johnson) geholpen om Owen Shaw (Luke Evans) op te pakken, en worden als gevolg vrijgesproken voor hun daden.... en iedereen leefde nog lang en gelukkig.

Dat zou je denken in ieder geval. De grote onthulling (die wellicht na de credits te zien zal zijn) is de nieuwe schurk. Na het 'happy end' zien we hoe een mysterieuze coureur een auto-achtervolging in Japan onderbreekt en een van de twee auto's (een Mazda) aan gort rijdt. De dader stapt vervolgens uit zijn auto en loopt naar de auto toe. En wie is de mysterieuze bestuurder?

JASON STATHAM!!

Statham (die Owen Shaws oudere broer Ian speelt) loopt naar de Mazda toe, waar Han (Sung Kang) dood ligt. Vervolgens belt hij Dom (Vin Diesel) om te vertellen dat hij uit is op wraak. Zo vloeit Fast 6 dus niet alleen over naar het zevende deel, maar zitten we ook midden in het plot van The Fast and the Furious: Tokyo Drift!

In het alweer zesde deel uit de serie actiefilms spelen Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Luke Evans en Gina Carano. Justin Lin regisseert wederom. Fast & Furious 6 draait vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair