Felicity Jones bevestigd voor 'The Amazing Spider-Man 2'

Verder kunnen we weer wat kwijt over het plot van Marc Webbs sequel.

Vorige maand hoorden we dat Felicity Jones (The Tempest, Like Crazy) in gesprek zou zijn voor een rol in Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2. We kunnen nu melden dat haar casting officieel is bevestigd. Hoewel de aard van haar rol nog onbekend is, komt Comic Book Movie met de theorie dat ze uiteindelijk Black Cat zal gaan spelen. Er wordt gesuggereerd dat hierbij met één oog wordt gekeken naar de relatie tussen Batman en Catwoman in Christopher Nolans The Dark Knight Rises.

In deel 2 heeft Peter Parker (Andrew Garfield) het druk. Hij is Spider-Man en moet ondertussen ook tijd vrijmaken voor zijn liefje Gwen (Emma Stone). Hij is niet vergeten wat hij haar vader heeft beloofd, namelijk dat hij bij Gwen uit de buurt zal blijven. Peter heeft echter alle moeite om dit na te komen. Maar dan verschijnt de villain Electro (Jamie Foxx) op het toneel, evenals oude vriend Harry Osborn (Dane DeHaan). Peter moet weer volop aan de bak en stuit ondertussen op nieuwe aanwijzingen betreffende zijn verleden.

Verder komt het nieuws naar buiten dat er gisteren een scène is opgenomen op een kerkhof in Queens. Daarbij was er in december al sprake van een oproep waarbij werd gevraagd om acteurs voor een begrafenissequentie.

The Amazing Spider-Man 2 komt in Nederland op 24 april 2014 uit.



NieuwsFilm

meest populair