TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Black Swan (2010)

Zaterdag 16 februari om 20:30 op RTL5

Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Swan Lake ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Yevna (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.
Bekijk de afbeelding

The Village (2004)

Zondag 17 februari om 22:55 op NET5

De film vertelt het verhaal van een hechte gemeenschap. De raad van ouderen waarschuwt de inwoners voor de mysterieuze wezens die zich in de bossen rond het dorp schuilhouden. De nieuwsgierige Lucius Hunt is van plan de dorpsgrens te overschrijden en het onbekende te trotseren. Het lijkt er op dat hij met deze daad de toekomst van het dorp voor altijd zal veranderen...
Bekijk de afbeelding

The Next Three Days (2010)

Maandag 18 februari om 20:30 op SBS6

Russell speelt een leraar die zijn vrouw (Elizabeth Banks) wil redden. Zij is opgepakt voor een moord, waarvan ze zweert dat ze hem niet gepleegd heeft.
Bekijk de afbeelding

Schindler's List (1993)

Dinsdag 19 februari om 20:30 op RTL8

De op het oog ijdele en gierige Duitse zakenman Oskar Schindler besluit tijdens het Nazi-regime zijn fabriek te gaan gebruiken als vluchtplaats voor Joden. Hij wist op deze manier zo'n 1100 Joden van de gaskamers van Auschwitz te redden.
Bekijk de afbeelding

Crash (2004)

Woensdag 20 februari om 20:30 op RTL8

Het verhaal volgt een groep mensen van verschillende komaf in de straten van Los Angeles, terwijl hun levens elkaar kruisen. De rode draad is een moordzaak, en de detective die belast is met het onderzoek.
Bekijk de afbeelding

Titanic (1997)

Donderdag 21 februari om 20:30 op RTL8

Rose, een jonge debutante die zich aan boord bevindt van oceaanstomer 'Titanic' die op zijn maidentrip is, probeert zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door een Ierse jongeman Jack die op het tussendek verblijft. Tegen de wil van haar familie in zet Rose haar relatie met Jack verder. Op een nacht raakt het schip een ijsberg en begint stilaan te zinken.
Bekijk de afbeelding

L.A. Confidential (1997)

Vrijdag 22 februari om 22:20 op Veronica

Los Angeles, begin jaren '50. Het onderzoek naar een schietpartij in een duistere kroeg brengt de speurders op het spoor van een prostitutienetwerk waarin de meisjes dubbelgangsters zijn van sterren als Marilyn Monroe, Veronica Lake of Rita Hayworth. Agenten Dudley Smith en Ed Exley, die het grondig oneens zijn over de manier waarop deze zaak moet aangepakt worden, zullen gauw ervaren dat de heren die aan het hoofd staan van het netwerk geen pottenkijkers dulden.



NieuwsFilm

meest populair