Harrison Ford echt in 'Star Wars: Episode VII'?

Er wordt sowieso met hem onderhandeld.

Afgelopen november berichtten we nog dat Harrison Ford open stond voor een terugkeer in Star Wars: Episode VII. Vandaag blijkt dat Han Solo zeer waarschijnlijk inderdaad in de film te zien zal zijn. Dit berichten de mensen van Latino Review, die meestal wel goed zitten als het aankomt op scoops. Het zou goed kunnen dat dit nieuws daadwerkelijk klopt.

Volgens eerdere geruchten zouden naast Ford ook Mark Hamill en Carrie Fisher in onderhandelingen zijn om terug te keren naar de franchise. Als Ford echt aan boord van het project is, kan het goed zijn dat de rest ook terugkeert. Ford was immers degene die de meestal twijfels leek te hebben bij een terugkeer naar de Star Wars-franchise.

Waar Latino Review zegt er zeker van te zijn dat Ford getekend heeft om de rol van Han Solo weer op zich te nemen, schrijft Geoff Boucher (een vertrouwd filmjournalist) op Twitter dat een deal met Ford nog lang niet rond is, en dat het nog wel even kan duren voordat dit het geval zal zijn.

De terugkeer van de acteur is dus verre van zeker, maar de update van Boucher bevestigt dat Ford inderdaad benaderd is om de rol wederom te spelen.

Dezelfde berichten over Ford stellen dat de film zich zo’n vijfendertig jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi afspeelt. Het zal dus ook de bedoeling zijn dat de film zich concentreert op de drie personages, Luke Skywalker, Leia Organa en Han Solo. Wordt ongetwijfeld vervolgd – Star Wars 7 moet in de loop van 2015 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair