Jason Momoa gecast in 'Guardians of the Galaxy'

Hij zou de rol van Drax the Destroyer op zich nemen.

Het lijkt erop dat Marvel nog een hoofdrolspeler gevonden heeft voor haar Guardians of the Galaxy. Waar eerder bleek dat Chris Pratt de hoofdrol van Peter Quill (a.k.a. Starlord) in de film pakte, is volgens LatinoReview nu ook Jason Momoa gecast in de film.

Hij zou de rol van Drax the Destroyer op zich moeten nemen in de film. Drax was ooit de mens Arthur Douglas, wiens familie vermoord werd door de superslechterik Thanos. Om hem te verslaan nam het wezen Kronos de ziel van Douglas en plaatste deze in een krachtig nieuw lichaam. Drax the Destroyer was daarmee geboren.

Momoa kennen we als Conan in de gelijknamige reboot van Lionsgate van de franchise, maar ook als niemand minder dan Khal Drogo in het eerste seizoen van Game of Thrones.

Zijn concurrentie bestond onder anderen uit Isaiah Mustafa, Dave Batista en Brian Patrick, maar klaarblijkelijk vond Marvel hem de beste. Volgens het bericht van LatinoReview is de deal nog niet rond, maar heeft hij de rol wel aangeboden gekregen.

Deze zomer beginnen de opnames van de film in de Britse Pinewood-Shepperton filmstudio. Guardians of the Galaxy draait om Peter Quill, die zich voegt bij een groep buitenaardse superhelden die het zonnestelsel beschermen tegen een gemeen, eveneens buitenaards, ras.

De film moet vanaf 1 augustus 2014 in de bioscopen te zien zijn. Hieronder een impressie van hoe Drax eruit ziet.



NieuwsFilm

meest populair