J.J. Abrams over Klingons in 'Star Trek Into Darkness'

Daarnaast spreekt de regisseur over het personage van Alice Eve.

Deze zomer zullen met Star Trek Into Darkness een paar oude bekenden terugkeren naar de franchise. Regisseur J.J. Abrams werd geïnterviewd door MTV en sprak over de twee belangrijkste oude bekenden die terugkeren: Klingons en Doctor Carol Marcus.

Ondanks dat er een scène gefilmd was voor het in 2009 verschenen Star Trek, met daarin Klingons, waren zij niet te zien in de uiteindelijke versie van de film. Nu zullen ze echter wel te zien zijn en in een grote rol. Waar het de vorige keer de Romulans waren die als grote vijand dienden, zijn dat ditmaal de Klingons.

"Their role in this is definitely that of adversary," vertelde Abrams, "and you'll see how that plays out."

Daarnaast is er de verwachting dat het personage van Alice Eve, Carol Marcus, een mogelijke nieuwe liefde voor Chris Pine’s Captain Kirk zal zijn. Abrams ging er niet op in of dit het geval zou zijn, maar vertelde wel dat de film niet aan tempo in zal boeten om een liefdesverhaal erin te krijgen.

"(Kirk) meets her fairly early on and again she plays a science officer, she's someone who is a part of the adventure. I think Chris is right, because it's very much an action adventure movie and once that gets going it's a very difficult thing to park the story. So it's very difficult to do a romantic interlude. Her role is important, she wouldn't be in the movie otherwise."

Bekijk hieronder het volledige interview dat Abrams met MTV had. Star Trek Into Darkness draait vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair