'Inside Llewyn Davis' van Joel & Ethan Coen vindt eindelijk onderdak

Nieuwste film van de regisseurs van 'True Grit' en 'No Country for Old Men' verschijnt dan toch in de bioscoop.

Enige tijd geleden verscheen al de eerste trailer van de film Inside Llewyn Davis van de broers Joel en Ethan Coen. Ondanks dat de film al lijkt te zijn afgerond en beide heren al meerdere Oscars wonnen - bijvoorbeeld drie voor No Country for Old Men (2007) -, had hun nieuwste film nog steeds geen Amerikaanse distributeur.

CBS Films heeft de rechten nu gekocht en dit betekent dat de film ook in de States te zien zal zijn. De internationale rechten zijn in handen van Studio Canal. De releasedata moeten nog geprikt worden.

Hoofdrollen zijn voor Oscar Isaac, Carey Mulligan, Garrett Hedlund en Justin Timberlake. Hieronder twee nieuwe stills uit de film:





Het drama speelt zich af in de folk scene van de New Yorkse hippiewijk Greenwich Village in de jaren zestig en volgt het verhaal van de fictieve muzikant uit de titel. De film wordt geen zuivere biopic over de bekende New Yorkse gitarist en volkszanger Dave Van Ronk, maar eerder een gefictionaliseerde versie geïnspireerd op het leven van de artiest. De trailer:



NieuwsFilm

meest populair