Twee setfoto's 'X-Men: Days of Future Past'

We zien Cerebro en twee rolstoelen.

Regisseur Bryan Singer is een van die mensen die effectief gebruik weet te maken van Twitter bij zijn project X-Men: Days of Future Past. Zo kondigde hij al het casten van enkele acteurs en actrices voor in de film via het medium aan, en nu heeft hij ook een tweetal foto’s die aan de film gerelateerd zijn op Twitter gezet.

De eerste daarvan toont ons twee rolstoelen. De linker daarvan is uiteraard van de oude Professor X (Patrick Stewart) en de rechter van zijn jonge, nog niet kale zelf (James McAvoy).



De tweede foto toont ons een set die we natuurlijk allemaal nog wel kennen uit de eerste trilogie. Het laat de gang naar Cerebro zien, waar Professor X in contact met min of meer de hele aardbevolking staat.



Als begeleidend schrijven plaatste Singer de caption: How many days until Comic-Con? waarmee hij lijkt te bevestigen dat de film een plek heeft op de conventie. De film speelt zich af in een alternatieve toekomst, waarin de mutanten opgejaagd worden. De Brotherhood vermoordde in die toekomst een belangrijke senator, waarop de Amerikaanse regering de beslissing neemt de mutanten allemaal uit te roeien. Zij worden dan ook opgejaagd door Sentinels.

De film is vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair