Eerste poster 'Cloudy with a Chance of Meatballs 2'

Flint neemt het op tegen voedselmutanten.

Morgen verschijnt de eerste trailer van de sequel op de animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs. Vandaag wordt er echter al een klein tipje van de sluier opgelicht middels de eerste filmposter. In tegenstelling tot de eerdere berichten heet de 3D animatiefilm simpel weg Cloudy with a Chance of Meatballs 2 en niet Cloudy 2: Revenge of the Leftovers.

De regie is in handen van het duo Cody Cameron en Kris Pearn en het gaat verder waar de eerste film was gebleven. Flint en zijn vrienden zijn gedwongen om de stad te verlaten. Flint aanvaardt de uitnodiging van zijn idool Chester V om de Live Corp Company te vervoegen, die de taak heeft om het eiland schoon te maken, en waar de beste uitvinders ter wereld technologieën ontwerpen voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint echter ontdekt dat zijn machine nog steeds werkt en nu voedselmutanten kweekt moeten hij en zijn vrienden opnieuw de wereld redden.

Stemmen komen weer van onder meer Bill Hader, Anna Faris en James Caan en het verschijnt op 19 december in de Nederlandse 3D bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair