Algemeen

Tom Shadyac gaat voor 'The Intouchables'

De remake van de Franse blockbuster hangt nu echt in de lucht.

door Bram de Groot op 01.03.2013 om 10:59 in Algemeen
Regisseur Tom Shadyac, bekend van films als Ace Ventura: Pet Detective, The Nutty Professor en Liar Liar, stapt waarschijnlijk achter de camera om de Engelstalige remake te regisseren van de Franse hitfilm Intouchables uit 2011. Dit lijkt een rare match, maar Shadyac is sinds een fors ongeluk zeer begaan met de mensheid. Ondanks dat hij zo goed als hersteld is, koos Shadyac voor een nieuwe pad in zijn leven. Dit verfilmde hij al in de docu I Am (2011).

De originele film van het duo Olivier Nakache en Eric Toledano groeide het afgelopen jaar uit tot een enorm succes, vooral aan de Europese Box Office. Het leverde uiteindelijk een dikke $400 miljoen op.

Acteur Colin Firth zou de hoofdrol moeten gaan spelen en het script komt van de had van Bridesmaids regisseur Paul Feig. Acteur en komiek Chris Tucker (Silver Linings Playbook, 2012) zou interesse hebben in de rol van Driss.


19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

johnwayne

Avatar

De amerikanen gaan voor een volledig overbodige remake, het origineel is immers al een wereldwijd succes. Maar nu ze ook nog de volledig talentloze Shadyac de film laten maken duidt erop dat het ook nog een draak van een film moet worden.

Steve-O

Avatar

De Franse film is top, jammer dat de Amerikanen weer zo nodig een remake moeten maken..

batmaster

Avatar

De oude film blijft nog steeds bestaan hoor en blijft even goed. Laat die Amerikanen nou maar gewoon. Het origineel blijft super.

jaime91

Avatar

batmaster "De oude film blijft nog steeds bestaan hoor en blijft even goed. Laat die Amerikanen nou maar gewoon. Het origineel blijft super."

Is ook zo maar deze hele trend slaat gewoon nergens op. Ze moeten daar eens stoppen met alles na te maken, bedenk zelf eens iets! Creatieve armoede noemen we dat. Zonde dat daar geld in gestoken wordt.

benjamin

Avatar

Vind het origineel misschien wel de meest overschatte film in jaren. Benieuwd of de remake mij dan wel helemaal weet te overtuigen, maar de kans is klein.

Banned

Avatar

benjamin "Vind het origineel misschien wel de meest overschatte film in jaren. Benieuwd of de remake mij dan wel helemaal weet te overtuigen, maar de kans is klein."


Mee eens...

MrMister

Avatar

Zijn 'rechten' van een film zo makkelijk te verkrijgen dan? Wie wil dit nou zien gebeuren? Of komen ze met zoveel nulletjes dat je even vergeet wie je bent?

Serafijn

Avatar

Wacht even:

Amerikaanse remake
Ace Ventura: Pet Detective, The Nutty Professor en Liar Liar
Bridesmaids
Chris Tucker


.......................
*schud het hoofd*

Serafijn

Avatar

jaime91 "Is ook zo maar deze hele trend slaat gewoon nergens op. Ze moeten daar eens stoppen met alles na te maken, bedenk zelf eens iets! Creatieve armoede noemen we dat. Zonde dat daar geld in gestoken wordt."
De gemiddelde Amerikaan kijkt gewoon niet iets wat niet in de eigen taal is. Die weten amper dat er iets buiten hun grtenzen is. Dus een remake heeft nog steeds een dikke markt en kan dus winstgevend zijn.

Ik bedoel, Duitsland synchroniseert nog steeds alles na. Net zo idioot. Heeft met de markt te maken.

jaime91

Avatar

Serafijn "De gemiddelde Amerikaan kijkt gewoon niet iets wat niet in de eigen taal is. Die weten amper dat er iets buiten hun grtenzen is. Dus een remake heeft nog steeds een dikke markt en kan dus winstgevend zijn.

Ik bedoel, Duitsland synchroniseert nog steeds alles na. Net zo idioot. Heeft met de markt te maken."

Ja klopt. Slaat beide helemaal nergens op.

SunChaser

Avatar

Dus de neger zal wel een redneck worden ofzo

Maar Intouchable was toch al verfilmd als The Sessions? :P

B0ris

Avatar

benjamin "Vind het origineel misschien wel de meest overschatte film in jaren. Benieuwd of de remake mij dan wel helemaal weet te overtuigen, maar de kans is klein."

Niet zo bijzonder als men beweert, maar toch zeker niet slecht.

bigmichiel

Avatar

Puur alleen omdat die Amerikanen weer te lui zijn om een ondertiteling te gebruiken.

Sta er nog steeds van te kijken dat Intouchables geen oscar nominatie heeft ontvangen voor beste buitenlandse film.

JamesBond

Avatar

Een remake is overbodig, maar toch ben ik benieuwd wat ze ervan maken. Hopelijk wordt alleen niet TE Amerikaans en houden ze een beetje de sfeer uit het origineel.

Rooster

Avatar

Nou nou, wat een kritiek omdat ze in amerika een succesvolle franse film gaan herverfilmen. Maar ondertussen loop bijna iedereen hier te kwijlen over de 84ste Hulkfilm, Avengers 17, Superman 4.2, en weet ik veelwat nog meer. Ze moeten daar in hollywood eens een keer kappen met eindeloze stroom superheldencrap. Het lijkt goddomme net diaree!

Yanggie

Avatar

Dustin Hoffman is zeker te oud om de hoofdrol te spelen?
Want hij lijkt sprekend op François Cluzet.

Frietgezicht

Avatar

Serafijn "De gemiddelde Amerikaan kijkt gewoon niet iets wat niet in de eigen taal is. Die weten amper dat er iets buiten hun grtenzen is. Dus een remake heeft nog steeds een dikke markt en kan dus winstgevend zijn.

Ik bedoel, Duitsland synchroniseert nog steeds alles na. Net zo idioot. Heeft met de markt te maken."


Wat een onzin,ken mensen in Amerika en ook paar keer geweest en die keken ook gewoon films van buiten Amerika. Film-liefhebbers kijken die wel maar in de bios zijn ze niet populair nee maar in dit land wel? Dan is het ook Hollandse nonsens en Amerikaanse blockbusters en films uit Zuid-Korea en Spanje enz staan hier ook zelden tot nooit in de top 10.

KeesjeNL

Avatar

Frietgezicht "Wat een onzin,ken mensen in Amerika en ook paar keer geweest en die keken ook gewoon films van buiten Amerika. Film-liefhebbers kijken die wel maar in de bios zijn ze niet populair nee maar in dit land wel? Dan is het ook Hollandse nonsens en Amerikaanse blockbusters en films uit Zuid-Korea en Spanje enz staan hier ook zelden tot nooit in de top 10."
Hij heeft absoluut een punt hoor, Amerikanen kijken van nature neer op dat maffe Europa met al die onbelangrijke kleine landjes met hun rare talen, zeker nu de aandacht (vooral op economisch vlak) is verschoven naar Zuidoost-AziëSmiley face. En je 2e punt slaat kant nog wal, Intouchables is de best bekeken Franse film ooit in Nederland.

Frietgezicht

Avatar

KeesjeNL "Hij heeft absoluut een punt hoor, Amerikanen kijken van nature neer op dat maffe Europa met al die onbelangrijke kleine landjes met hun rare talen, zeker nu de aandacht (vooral op economisch vlak) is verschoven naar Zuidoost-AziëSmiley face. En je 2e punt slaat kant nog wal, Intouchables is de best bekeken Franse film ooit in Nederland."


Logisch dat ze wat neerkijken ja.. Net als dat ze in England enz met de voetbal competities neerkijken op Nederland en Belgie bijv omdat ze nou eenmaal veel meer geld en kwaliteit hebben maar filmfans vinden echt wel de Europese toppertjes en mijn 2e punt slaat helemaal niet kant noch wal omdat jij denkt met een uitzondering een punt te maken. Ik zei 'zelden' hoor..De. Europese landen laten uberhaubt weinig films van elkaar zien in de bioscopen,vooral eigen land en Amerika(zeker in de grote bioscopen)

NieuwsFilm

meest populair