Bond-producenten willen Adele voor titelsong 'Bond 24'

Na het megasucces van haar titelsong moet ze dat maar gewoon herhalen.

Het onderstaande bericht mag je met een flinke korrel zout nemen, aangezien het van de grootste Britse roddelkrant The Sun komt, maar desondanks vinden we het interessant genoeg om over te schrijven.

Volgens The Sun willen de Bond-bazen dat zangeres Adele haar succes van Skyfall herhaalt met een nieuw titelsong. Dat komt voort uit de enorme verkopen van het nummer, en het feit dat de 24-jarige Adele een Oscar mee naar huis mocht nemen voor de titelsong.

Daarmee is ze de eerste zangeres in de geschiedenis van de Bond-films, die een Oscar wint voor de titelsong. Daarnaast won de actrice voor het nummer eerder ook een Brit Award en een Golden Globe gong.

De studiobonzen hopen volgens de krant dat de actrice net zo groot wordt als Shirley Bassey, die voor drie Bond-films de nummers inzong: Goldfinger (1964), Diamonds Are Forever (1972) en Moonraker (1979).

Bassey was daar erg succesvol mee, maar won nooit zoveel prijzen als Adele met haar nummer. Ook wist geen van haar nummers net zoveel te verkopen als dat van de 24-jarige zangeres, wiens Bond-titelsong maar liefst drie miljoen keer over de toonbank ging.

Het zou wel nog even kunnen duren voordat Adele een nieuw nummer in mag zingen, mocht ze daadwerkelijk tekenen. Eerder waren er de geruchten dat Bond 24 al in 2014 in de bioscopen moest draaien, maar aangezien er nog aan het scenario gewerkt worden, en de terugkeer van regisseur Sam Mendes verre van zeker is, zou het nog wel een paar jaar kunnen duren.

Hieronder een video waarin te zien is hoe Adele het nummer zingt tijdens de uitreiking van de Oscars.



NieuwsFilm

meest populair