Video

Eerste clip 'G.I. Joe: Retaliation'

Bruce Willis en Dwayne Johnson moeten de franchise duidelijk een beter gezicht geven.

door Bram de Groot op 06.03.2013 om 09:37 in Video
Hieronder zie je de eerste clip - "Re-Enlisting" - uit de film G.I. Joe 2: Retaliation van regisseur Jon Chu (Step Up 3D), waarin de twee bekende acteurs Dwayne Johnson en Bruce Willis orde op zaken gaan stellen. De grote namen zijn duidelijk aangetrokken om wat meer spierballen en one-liners in de strijd te gooien ten opzichte van het bekritiseerde G.I. Joe: Rise of Cobra uit 2009.

Andere rollen zijn voor Byung-hun Lee, Elodie Yung, Channing Tatum, Adrianne Palicki, Ray Park en Faran Tahir. Vanaf 28 maart 2013 in de Nederlandse (3D) bioscopen.

In Retaliation nemen de goodguys het op tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan, die als laatste gezien is vermomd als president van de Verenigde Staten, heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak met als gevolg een naderende wereldoorlog waar onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.

Hieronder ook nog een viral propaganda materiaal met de quote "Champions of freedom, we are not just men, we are COBRA!"2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Dwayne Johnson = BEAST, Animal, Amazing XD

Banned

Avatar

Spijtig filmtotaal, dat zo'n schijt film het onderwerp is van jullie 30 000ste nieuwsbericht!! Toch Proficiat.

NieuwsFilm

meest populair