Rupert Wyatt stapt uit onderhandelingen 'The Equalizer'

De regisseur kan het project niet in zijn agenda passen.

Het wil maar niet lukken met de verfilming van The Equalizer, een misdaadserie uit de jaren tachtig. Zo was in eerste instantie regisseur Nicolas Winding Refn verbonden aan het project, maar hij besloot het project in de loop van januari te verlaten.

Vervolgens begon Rise of the Planet of the Apes regisseur Rupert Wyatt met onderhandelingen om plaats te nemen op de regiestoel, maar uit een bericht van Deadline blijkt nu dat hij besloten heeft niet door te gaan met de onderhandelingen.

Het bericht van Deadline schrijft dat Wyatt niet door kon gaan met het project omdat hij andere verplichtingen heeft, en er geen gat gevonden kan worden in zijn agenda dat groot genoeg is voor dit project. Waarschijnlijk komt dat omdat de regisseur bezig is met de film Birdsong, die zich in de Eerste Wereldoorlog afspeelt.

Sony en Escape Artists willen het project al tijden gaande krijgen, en verwachten binnenkort een nieuwe regisseur aan te trekken. Denzel Washington is al enige tijd gecast om de hoofdrol van de scherpzinnige privédetective Robert McCall op zich te nemen. Om boete te doen voor zonden uit zijn verleden, wil hij rechtzetten wat krom is, en bijspringen waar de wet tekort schiet.



NieuwsFilm

meest populair