Video

De trailer van 'The Hangover Part III'!

De Wolfpack is terug en gestoorder dan ooit!

door Zilko Tarici op 07.03.2013 om 19:24 in Video
Warner Bros. heeft eindelijk de trailer onthuld van The Hangover Part III. Je kunt hem hieronder bekijken.

De hoofdrollen in het derde deel uit de comedy-serie zijn weggelegd voor Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Jeffrey Tambor, Heather Graham, Justin Bartha en John Goodman.

The Hangover Part III werd opnieuw geregisseerd door Todd Phillips en is het het derde en laatste deel in de recordbrekende comedy-serie. Deze keer is er geen huwelijk en geen vrijgezellenfeest. Wat kan er dan misgaan, zou je zeggen? Helaas maakt de gelegenheid niet uit; waar de Wolfpack gaat, volgen problemen!

The Hangover Part III draait vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscopen.


33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DieSoft

Avatar

Lijkt me leuk om een keer op dvd te zien, maar ik ga er niet voor naar de bioscoop. Weet iemand of Justin Bartha(een van de wolfpack) ook meespeelt? Aangezien ik er maar drie zie :?

KurtLourens

Avatar

Niet leuk meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JamesBond

Avatar

Ziet er leuk uit Smiley face

@DieSoft Heb het idee dat hij in die kist lag aan het begin...

JL_11

Avatar

Ziet er toch minder leuk uit dan de vorige 2! Deze trailer maakt me niet echt warm, heeft nog weinig te maken met een hangover lijkt me?

JamesBond

Avatar

JL_11 "Ziet er toch minder leuk uit dan de vorige 2! Deze trailer maakt me niet echt warm, heeft nog weinig te maken met een hangover lijkt me?"


Volgens mij draait deze meer om het platbranden van Las Vegas zonder reden :P

jpleon

Avatar

Opzich een goede trailer. We weten dat ze terug zijn. De vorige twee trailers van deel 1 en 2 verraadde wel veel grappen. Wat weten nu? NIKS! :p

Dus opzich wel netjes, ze bewaren dus nu alles voor de film. En we weten dat hangover humor is!

Glennekeeeee

Avatar

Hmmm dubbel gevoel: op zich ben ik blij dat ze iets ander weg inslaan dan de eerste twee delen want anders wordt het echt herhaling. Ok, het heeft nog weinig met een hangover te maken maar je kan moeilijk die titel gaan veranderen vind ik persoonlijk. Het is een vage trailer waarin ze de grappige oneliners nog niet hebben gebruikt dus eigenlijk ben ik blij met deze trailer want:

- ze geven aan dat ze andere weg inslaan
- gebruiken niet al hun moppen in hun trailer
- laten toch zien dat bepaalde kenmerken van de franchise wederkeren (check laatste 30 seconden :p)

benjamin

Avatar

Echt hilarisch is het niet, maar het trekt wel de aandacht. Ziet er alvast boeiender uit dan de flauwe herhaling die deel twee uiteindelijk was. En ergens ook fijn dat ze het verstand hebben nu ook te stoppen met een knal en niet te blijven uitmelken (hoop ik toch ergens).

movieboy

Avatar

Ik lees hier veel comments van niet overtuigend genoeg maar ik geef ze geen ongelijk.

Ziet er niet Epic uit als de vorige twee.

Pete_027

Avatar

DieSoft "Weet iemand of Justin Bartha(een van de wolfpack) ook meespeelt? Aangezien ik er maar drie zie :?"


Heb je de tekst hierboven wel gelezen:?

Yanggie

Avatar

JamesBond "Ziet er leuk uit Smiley face

@DieSoft Heb het idee dat hij in die kist lag aan het begin..."


Volgens IMDb speelt Justin Bartha gewoon mee. En ik denk niet dat hij in die kist ligt. op 1:13 kun je zien dat er een foto van de vader van Alan staat wat erg op lijkt dat hij is overleden.

Verder lijkt het erop dat het vooral in Las Vegas afspeelt wat voor mij al genoeg reden is om het te kijken, maar zal het deel 1 overtreffen, denk ik niet.

Frietgezicht

Avatar

Las Vegas platbranden? Zeiden ze dat nou? Lol,ze hebben in Gotham geluk dat deze pikkies niet gelijk na Bane langskomen.

Trailer is niet super maar zal vast leuk worden als je dr eerst fles bacarda ingooit.

JamesBond

Avatar

Yanggie "Volgens IMDb speelt Justin Bartha gewoon mee. En ik denk niet dat hij in die kist ligt. op 1:13 kun je zien dat er een foto van de vader van Alan staat wat erg op lijkt dat hij is overleden.

Verder lijkt het erop dat het vooral in Las Vegas afspeelt wat voor mij al genoeg reden is om het te kijken, maar zal het deel 1 overtreffen, denk ik niet."


Als hij dat niet is, vraag ik me heel erg af waar hij gebleven is ;)

Paranoid

Avatar

Jeffrey Tambor ligt in de kist. Jammer, ik had graag meer van hem gezien, geweldige acteur.

Jonathancrane

Avatar

Paranoid "Jeffrey Tambor ligt in de kist. Jammer, ik had graag meer van hem gezien, geweldige acteur."


Kijk dan na Arrested Development, daar is hij op zijn best.

Pete_027

Avatar

De trailer heeft niet de verwachte/gehoopte 'WOW' of "dit wil ik zien' factor maar desalniettemin wil ik deze wel graag zien op dvd/blu-ray:Y

adofmirosch

Avatar

Kijk er naar uit ziet er alvast geweldig uit.

jaime91

Avatar

Wauw wat een negativiteit. Ik heb echt een paar keer hard moeten lachen, maar dat is dan mijn (aparte) gevoel voor humor ofzo. Ik vond deel 1 wel aardig, maar heb echt genoten van het 2de deel. Ja die leek ontzettend op de eerste, maar dat wisten de personages zelf ook en dat werd ook meegenomen. Ik had ook het idee alsof ze bij deel 2 net nog wat verder durfde te gaan als bij deel 1, en dat maakte het voor mij nog leuker.

Ook vind ik de personages en de acteurs (vooral Galifianakis) geweldig, dus ja ik kijk hier wel naar uit. Het is de laatste dus die moet ik zien!

Paranoid

Avatar

Jonathancrane "Kijk dan na Arrested Development, daar is hij op zijn best."


Arrested Development kan ik ondertussen dromen, zo vaak heb ik hem gezien. Daar is Tambor ook briljant.

Angelater

Avatar

Vind het er ook niet zo bijzonder uit zien. Maar ik ben ook niet echt een fan van de films. Deel 1 kon ermee doorgaan, maar sindsdien is het een soort melkkoe geworden.

Yanggie

Avatar

JamesBond "Als hij dat niet is, vraag ik me heel erg af waar hij gebleven is ;)"


In zowel deel 1 als in deel 2 had hij niet een al te grote rol. Dat zal in deel 3 niet veel anders zijn denk ik.

Banned

Avatar

De humor en inspiratie is duidelijk op. Dus gaan ze maar wat films parodiëren. No Thanks!

Jonathancrane

Avatar

Paranoid "Arrested Development kan ik ondertussen dromen, zo vaak heb ik hem gezien. Daar is Tambor ook briljant."


Seizoen 4 komt dit jaar uit online, dus je zult er meer van gaan zien.

Fincher

Avatar

Oké, die opening met Ave Maria is grappig, maar een giraffe onthoofden is weinig smaakvol hoor.. Zelfs in een Hangover film.

B@chelor

Avatar

Ik hoop dat alle leuke grappen voor de film bewaard zijn gebleven. Af en toe moest ik wel glimlachen, maar lag niet in een deuk ofzo.

Giiow

Avatar

Vind het wel een geinige trailer, maar ga er niet voor naar de bios denk ik, kijk hem wel een keertje als de Blu-ray uit is. Smiley face

Gluurbuur

Avatar

Fincher "Oké, die opening met Ave Maria is grappig, maar een giraffe onthoofden is weinig smaakvol hoor.. Zelfs in een Hangover film."


Ach kom op ;) Dat was juist het meest hilarische stukje!

Decepticon

Avatar

jaime91 "Wauw wat een negativiteit. Ik heb echt een paar keer hard moeten lachen, maar dat is dan mijn (aparte) gevoel voor humor ofzo. Ik vond deel 1 wel aardig, maar heb echt genoten van het 2de deel. Ja die leek ontzettend op de eerste, maar dat wisten de personages zelf ook en dat werd ook meegenomen. Ik had ook het idee alsof ze bij deel 2 net nog wat verder durfde te gaan als bij deel 1, en dat maakte het voor mij nog leuker.

Ook vind ik de personages en de acteurs (vooral Galifianakis) geweldig, dus ja ik kijk hier wel naar uit. Het is de laatste dus die moet ik zien!"
Ik heb precies hetzelfde. Dit valt echt in mijn smaak van humor, ik vind het lachen.
In deel 2 krijgen ze het nog een slagje erger te verduren, vooral Ed Helms's karakter. Daarom vind ik deel juist beter dan deel 1 en helemaal geel slappe sequel.
Ik kijk er wel weer naar uit en ga hem wel in de bios kijken.

jpleon

Avatar

Mensen moeten niet zo negatief reageren... Normaal geeft een trailer teveel weg en lopen we te bitchen... "hoef de film niet te meer te zien, alle leuke stukjes in de trailer gezien."

Deze trailer laat vrijwel weinig zien! En dan is het nog niet goed! :P

We hebben het over "The Hangover" hier. Deze film zit vol met epische momenten en zal zeker een A klasse humor zijn. Als je er van houdt. Ben blij dat ik nu deze trailer gezien hebt, en met een empty gevoel er heen gaat en van alles kan verwachten! :D

jaime91

Avatar

Decepticon "Ik heb precies hetzelfde. Dit valt echt in mijn smaak van humor, ik vind het lachen.
In deel 2 krijgen ze het nog een slagje erger te verduren, vooral Ed Helms's karakter. Daarom vind ik deel juist beter dan deel 1 en helemaal geel slappe sequel.
Ik kijk er wel weer naar uit en ga hem wel in de bios kijken."

Exact! Ik had het een probleem gevonden als ze deel 1 genegeerd hadden, en het gewoon overnieuw hadden gedaan maar de eerste komt gewoon ter sprake. Het zijn gewoon personages met heel veel pech, en het gebeurt ze gewoon een 2de keer. Ik vind dat echt top. Wel gemakkelijk te verzinnen, maar het werkte wel. Bij dit 3de deel moesten ze wel echt wat anders doen, en dat doen ze nu. Prima. Al moet het hierna wel stoppen en bij een trilogie blijven.

nielsvanleenen

Avatar

Het is nog maar de eerste trailer, het zal nog wel beter worden

nielsvanleenen

Avatar

JamesBond "Ziet er leuk uit Smiley face

@DieSoft Heb het idee dat hij in die kist lag aan het begin..."


In de kist ligt Alan's vader

nieuwslaatste nieuws

meest populair