Christopher Nolan regisseert 'Interstellar'

De film moet vanaf 7 november 2014 in de bioscopen te zien zijn.

De vorige keer dat we schreven over de science fictionfilm Interstellar, konden we melden dat Christopher Nolan het scenario van zijn broer Jonathan Nolan zou herschrijven. Daarnaast probeerde hij de plek op de regiestoel te bemachtigen.

Nu kunnen we bevestigen dat dit hem gelukt is. Maar zijn partnerschap met broer Jonathan is niet het grootste nieuws. Eerder dat Paramount Pictures en Warner Bros. samen zullen produceren. Paramount verzorgt de productie in de Verenigde Staten, en Warner Bros. de internationale productie. Legendary Pictures zal zich niet met de productie bemoeien, ondanks dat deze de vorige vier films van Nolan geproduceerd heeft.

Over het plot van Interstellar is nog niet veel bekend. Een algemene plotomschrijving is er wel: de film moet een interstellaire reis naar de grenzen van het universum laten zien. Daarbij reizen de ontdekkingsreizigers door een wormgat, en krijgen ze te maken met tijdreizen en andere dimensies.

De film moet vanaf 7 november 2014 in de bioscopen te zien zijn. Lees hieronder de volledige persrelease van Warner en Paramount.



NieuwsFilm

meest populair