Video

Storm Shadow vs. Snake Eyes in nieuwe clip 'G.I. Joe: Retaliation'

De twee ninja's vechten erop los in het nieuwe fragment.

door Zilko Tarici op 11.03.2013 om 15:42 in Video
Paramount Pictures heeft een nieuw fragment van G.I.Joe: Retaliation online gezet. In de clip zien we fan-favorieten Storm Shadow en Snake Eyes het tegen elkaar opnemen. Het vervolg op G.I. Joe: The Rise of Cobra uit 2009 draait vanaf 28 maart in in de Nederlandse bioscopen (in 3D, 2D en IMAX 3D).

De cast van de actiefilm bestaat uit o.a. Dwayne Johnson, Channing Tatum, Bruce Willis, Ray Park, Jonathan Pryce en Adrianne Palicki

In het vervolg moeten de G.I. Joes het niet alleen opnemen tegen hun aartsvijand Cobra, maar ze hebben ook te maken met een dreiging vanuit de regering die hun hele bestaan in de waagschaal stelt.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Onder het filmpje staat dat de film 'nu' in de bioscoop draait..

Maar ja,beetje overdreven weer,werd er in de kroeg maar zo geknokt,zou vermakelijk zijn.

Robintje

Avatar

Het ergste ook nog is dat ze heel deze clip van ruim 5 minuten in de bioscoop laten zien.

Ik ging naar Hansel & Gretel IMAX Pathe Eindhoven en ik weet niet als het een nieuwe hype is maar ze lieten gewoon al heel het gevecht + het berggevecht zien.. daarna eraan vast kwam de officiële trailer.
Ook Oz: The Great & The Powerfull lieten ze vanaf het moment dat hij de luchtballon ingaat zien tot aan het begin dat hij de wonderstad binnen komt varen in zijn luchtballon.. ook daarna kwam pas de trailer.

Het haalt heel het verrassing effect weg en ik vond het gewoon zeer slecht dat ze al ruim 5 min laten zien van een bepaald stuk van de film.

Meerdere mensen die dit hebben gezien in de bioscoop ? Of die weten als ze dit voortaan zo doen en waarom ?

Frietgezicht

Avatar

Ik zelf ben sinds The Hobbit niet naar de bios geweest maar heb het idd vaker gelezen deze week dat mensen klaagden erover.

Remco

Avatar

Dat zal wel zijn omdat films tegenwoordig zo kort in de bioscoop draaien dat ze alles in de strijd gooien zodat je toch maar komt kijken. Dit wordt sowieso mijn film niet. De 1e film was vreselijk en dit ziet er weer zo MTV achtig gemonteerd uit dat ik meteen afhaak. je ziet de helft van de tijd niet wat er in die gevechten gebeurd. Als deze kerel de He-man franchische op zich moet gaan nemen houd ik mijn hart vast.......

benjamin

Avatar

Remco "Dit wordt sowieso mijn film niet. De 1e film was vreselijk en dit ziet er weer zo MTV achtig gemonteerd uit dat ik meteen afhaak. je ziet de helft van de tijd niet wat er in die gevechten gebeurd. Als deze kerel de He-man franchische op zich moet gaan nemen houd ik mijn hart vast......."


Ik verwacht er ook gene vette van om het zo te zeggen. Misschien enkele Razzies zelfs, want het ziet er echt maar een flauwe bedoeling uit.

Kamajiisama

Avatar

Hmmmm ga ik wel zien , al is het alleen maar om Dwayne Johnson en "good old" Bruce Willis . Gewoon lekker in 2D ,:E .

Kilian

Avatar

Een submachinegun die shurikens één voor één uit de lucht schiet en een aziaat die de rest van de kogels allemaal ontwijkt.
Het ziet er weer goed uit O+

michaelbay

Avatar

Kilian "Een submachinegun die shurikens één voor één uit de lucht schiet en een aziaat die de rest van de kogels allemaal ontwijkt.
Het ziet er weer goed uit O+"


dit is geen spoiler, je verteld gewoon wat iedereen kan zien. Misschien de definitie van spoiler nog eens bekijken...

Papigiulio

Avatar

Wat een poep zeg. ninja sterretjes vs kogels. pfff

Echt zonde dat die Koreaanse acteur (naam vergeten) zich hiervoor geeft, hij moet het bij Koreaanse cinema houden.

NieuwsFilm

meest populair