Stallone wil meer humor in 'Expendables' franchise

Daarnaast vindt hij het tijd voor 'jong bloed'.

Het is wel duidelijk dat Sylvester Stallone zich flink amuseert met de The Expendables-franchise. Op zijn Twitter-account ging de acteur annex schrijver annex regisseur in op de toon van de franchise en de actiehelden die hij graag in de volgende film wil zien.

Allereerst vertelde Stallone dat hij op dit moment werkt aan het scenario voor de nieuwste film in de franchise. Daarin moeten veel verrassingen te zien zijn. Writing EX3 at the moment… there are going to be mountains of surprises.

Eén van die verrassingen ligt waarschijnlijk in de nieuwe toon voor de franchise. Niet alleen wil Stallone nieuw bloed voor de films, maar ook meer humor. EX3 needs NEW blood and more humor…. The films were always meant to be more on the humorous side with moments of drama

Verder ging hij in op het nieuwe bloed dat hij voor The Expendables 3 wil. Het blijkt dat Steven Seagal niet in de film te zien zal zijn, maar dat Sly nog altijd zijn best doet om Jackie Chan in de film te krijgen. No S. Seagal, sorry ,but maybe we get lucky with J. Chan! And some young bloods!!!

Maar wat bedoelt hij precies met jong bloed? Daar was Stallone ook duidelijk over: By young I mean 22 to 27. Not big bruisers but tech wizard, super brains and a young woman who is not a sex symbol but funny ,tough,REAL

The Expendables 3 moet in de loop van 2014 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair