Opnames 'Dumb and Dumber To' volgend jaar al

Jim Carrey ziet het weer helemaal zitten.

Fans van Dumb & Dumber hebben genoeg om enthousiast over te worden sinds de Farrellys aankondigden dat er gewerkt wordt aan een vervolg op de film. Nu blijkt uit een interview met Jim Carrey dat de opnames van de film mogelijk volgend jaar al beginnen.

Zowle Carrey als Jeff Daniels keren zeer waarschijnlijk terug als Harry en Lloyd, en de Farrellys werken al enige tijd met de twee acteurs om een goed verhaal te maken. Er wordt actief over gesproken met de acteurs.

“We're talking about it,” vertelde Carrey. “Jeff and I are really excited about it and hopefully next year we'll be able to do that.”

Er is nog niets bekend over het mogelijke plot van de film. Het enige dat we erover weten is dat het verhaal zich zo’n twintig jaar na de gebeurtenissen van het origineel afspeelt. Daarnaast wordt er gespeculeerd dat de film draait om de kinderen van een van de twee helden.

Overigens vertelde Peter Farrelly dat Jim Carrey in eerste instantie geen interesse had in het vervolg, totdat hij in een hotelkamer het origineel zag. Nu de dingen dus weer voorspoedig gaan, lijkt het erop dat er zeer snel gewerkt wordt aan de film.



NieuwsFilm

meest populair