Emma Watson ook niet geïnteresseerd in 'Fifty Shades of Grey'

De actrice vertelde dit op Twitter.

Wederom blijkt er een gerucht de wereld in geholpen te zijn rond de verfilming van het pornografische boek Fifty Shades of Grey van E.L. James, dat niet klopt. Er waren geruchten dat Emma Watson de hoofdrol van studenten Anastasia Steele op zich zou nemen, maar uit een Twitter-bericht van de actrice blijkt dat dit niet waar is.

Watson is de tweede bekende actrice waarvan verteld werd dat ze de hoofdrol op zich zou nemen. Eerder waren er de geruchten dat Mila Kunis open zou staan voor de rol. Dat bleek toen ook niet waar te zijn. Zij verbaasde zich toen enigszins over de aanhoudende geruchten en vertelde ‘echt niet’ in de film te zien te zullen zijn.

Het moet er wild aan toegaan in de Fifty Shades of Grey-film. De film zal voor een publiek van achttien jaar en ouder gemaakt worden en volgens scenarist Kelly Marcel veel seks bevatten. ”Het zal er wild aan toegaan,” vertelde Marcel enige tijd geleden.

In Fifty Shades of Grey gaat het om de relatie tussen de studente Anastasia Steele en de 27-jarige miljardair Christian Grey. De focus van het boek? De kinky dingen die de twee uithalen in de slaapkamer. Het boek heeft al twee vervolgen gekregen, ging meer dan 65 miljoen keer over de toonbank, en dus kon een verfilming niet uitblijven.

Een releasedatum is nog niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair