Opnames 'Fast & Furious 7' deze zomer al?

Volgens Vin Diesel kan er meteen verder gegaan worden met de race-films.

Over een paar maanden komt alweer de zesde film in de Fast & Furious franchise uit, en nu blijkt dat er ook al hard gewerkt wordt aan een volgende film. In een vroege screening van Fast & Furious 6 vertelde Vin Diesel dat de reacties op de film zo positief zijn, dat de opnames van Fast & Furious 7 deze zomer al kunnen beginnen.

Op zijn Facebook-pagina vertelde Diesel dat de reactie van het publiek surrealistisch was. There was an early screening in LA this week of Fast 6. The crowd reaction was surreal… and their demand for the continuation was powerful… It’s remarkable to think I first embodied this character in 1999… and the evolution continues. P.s. Filming begins this summer in LA, where it all started… talk about a studio in sync with the audience…

Er zijn nog geen plotdetails of castingdetails voor Fast 7 op dit moment, maar wel al enkele geruchten. Zo is het vrij waarschijnlijk dat als de opnames werkelijk deze zomer beginnen, er geen grote wisselingen in cast en crew zullen zijn.

De kans is dus groot dat Justin Lin wederom de film regisseert en dat hij zich daarbij baseert op een scenario dat geschreven is door Chris Morgan. In 2011 was al aangekondigd dat Morgan een zesde en een zevende film back-to-back zou schrijven, en dat het verhaal van de twee films aan elkaar verbonden zou zijn.

Vandaar dus ook dat het goed mogelijk is dat de opnames daadwerkelijk al deze zomer van start gaan. Maar eerst moet Fast & Furious 6 nog in de bioscopen draaien, wat vanaf 23 mei het geval zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair