Constantine hoofdpersoon in Guillermo Del Toro's 'Dark Universe'

Binnenkort zal de scenarist van de film aangekondigd worden.

Tijdens het WonderCon panel voor zijn aankomende film Pacific Rim, gaf Guillermo del Toro nieuwe details over een ander project dat hij in ontwikkeling heeft bij DC: Dark Universe.

Del Toro heeft voor de film een verhaal bedacht en een scenarist werkt eraan om het verhaal in een mooi scenario om te toveren. Binnenkort moet aangekondigd worden wie dat scenario voor zijn rekening neemt, maar dat wil niet zeggen dat de film er al snel gaat komen. Sterker nog, het project zal pas gemaakt worden ná zijn volgende project: Crimson Peak.

Ook ging de regisseur in op het verhaal van de film. John Constantine is de hoofdpersoon (hij zal overigens blond haar hebben, in tegenstelling tot de Constantine van Keanu Reeves) en hij is in de film op zoek naar andere helden. Daarbij zal hij Swamp Thing, the Demon, Deadman, the Spectre en Zatanna proberen te rekruteren.

"He is basically trying to recruit," vertelde Del Toro. Verder volgt het verhaal Jason Blood. Hij brengt Merlijn en de Ridders van Koning Arthur naar het heden, waar ze een grote dreiging voor de mensheid vormen.

Verder vertelde Del Toro nog dat hij niet wil dat de oorsprong van de helden vooraf verkend wordt, zoals de tactiek van Marvel is geweest. In plaats daarvan zal hun oorsprong tijdens de film verkend worden. "Swamp Thing is at peace with who he is," vertelde Del Toro, "but Deadman is still trying to find out who shot him."

Het zal nog een paar jaar duren voordat de film, die volgens Del Toro mogelijk Justice League Dark zal gaan heten, in de bioscopen komt. De eerst volgende film van de regisseur is Pacific Rim, die vanaf 18 juli in de bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair