Blik op martelgereedschap Magneto in 'X-Men: Days of Future Past'

Wederom een nieuwe foto van deze grote productie.

Bryan Singer heeft een nieuwe setfoto van zijn aankomende volgende film X-Men: Days of Future Past vrijgegeven. Het commentaar bij de foto was ‘Magneto toys’, en daarmee refereert de regisseur hoogstwaarschijnlijk naar martelwerktuigen (gezien de zaken die op de foto staan).

Het is overigens een vrij standaardkit, die we in veel verschillende films ook terug zien komen. Schijnbaar hebben mensen die in films er wel van houden om een beetje te martelen een plek waar ze allemaal heen kunnen gaan.


De film is gebaseerd op een scenario van Simon Kinberg en is geïnspireerd op een verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit 1981. Days of Future Past draait om een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

Vanaf 17 juli in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair