Clark Gregg over de rol van Agent Coulson in de Marvel-toekomst

Is hij te zien in nieuwe films?

Voordat je gaat lezen: dit hele bericht staat vol met spoilers over de aankomende Marvel-serie S.H.I.E.L.D. en de volgende films die de studio maakt. Stop dus hier al met lezen als je die niet wil weten.

Het lijkt erop dat Clark Gregg de hoofdrolspeler in de S.H.I.E.L.D.-televisieserie zal zijn. De acteur nam onlangs de tijd om te praten over zijn personage, Agent Coulson, dat zijn dood vond in The Avengers.

”Het is een van de vele dingen waarvan mensen je vertellen dat het nooit gebeurt,” vertelde Gregg over de wederopstanding van zijn personage. ”Maar toen kreeg ik een telefoontje van Joss [Whedon, red.]. Hij zei, ‘Nou, er is een scenario, en het speelt zich af na The Avengers en hier is het concept…’ Toen Joss klaar was met vertellen was ik om.”

Nu vraag je je natuurlijk af hoe Coulson terug kan keren naar de wereld van Marvel, vooral na de gebeurtenissen in The Avengers, maar volgens Gregg is dat een verhaal dat op een andere dag verteld zal worden.

”Als mensen de show gezien hebben, begrijpen ze beter waarom ik er nog ben, nog ademhaal,” legt Gregg uit. ”Maar ik denk niet dat ze alles zullen weten…”

Op de vraag of Coulson terugkeert voor nog een grote film, klinkt Gregg net zo positief. ”Als het in mijn agenda past, en ze hem nodig hebben in een van de films, zullen ze dan bellen? Mijn gevoel is dat er geen breuk in continuïteit tussen het S.H.I.E.L.D. project en het filmuniversum van Marvel is. Het lijkt me zelfs dat zijn kansen om opnieuw in een van die films te zien te zijn groter zijn geworden.”

NieuwsFilm

meest populair