Kellan Lutz is 'Hercules'

In een film die niet verward moet worden met die van Brett Ratner.

Alsof het niet genoeg was voor Twilight-veteraan Kellan Lutz, om de rol van Tarzan te krijgen, heeft hij nu ook de rol van Hercules gekregen, in een film van regisseur Renny Harlin.

Harlin is er hard aan bezig om ervoor te zorgen dat zijn 3D-film gemaakt kan worden voor Nu Image en Millennium. Over het plot is vrijwel niets bekend; geruchten worden ontkend noch bevestigd. Desondanks wist The Hollywood Reporter uit te vinden dat het een liefdesverhaal tussen halfgod Hercules en de sterfelijke prinses van Kreta moet worden.

Alsof het niet ingewikkeld genoeg is dat Hercules een halfgod is, en zij niet, wordt het nog veel moeilijker gemaakt doordat de prinses al beloofd is aan de oudere broer van Hercules.

Het scenario is geschreven door Harlin, Sean Hood, Giulio Steve en Hanna Hoeg, en de Die Hard 2-regisseur heeft de intentie volgende maand met de opnames van zijn project te beginnen. Dat moet in Bulgarije gebeuren.

"It takes more than a good physique to portray the most legendary, mythological personality in history – and Kellan has exactly that, personality," vertelde Harlin. "He's not afraid to explore the strengths and vulnerabilities of the character, and he impressed me with his passion and heart."

Maar Lutz zal het nog zwaar krijgen. Ook Brett Ratner werkt aan een Hercules-film, waarvan de opnames ook volgende maand moeten beginnen. In zijn film speelt Dwayne Johnson de rol van de halfgod. Kortom, flinke concurrentie als het aankomt op Hercules.

De film met Johnson in de hoofdrol moet vanaf 31 juli 2014 in de bioscopen te zien zijn. Voor de film waarin Harlin de hoofdrol gaat spelen is nog geen releasedatum geprikt.



NieuwsFilm

meest populair