Algemeen

Nieuwe featurette 'Oblivion' online

Dit kijkje achter de schermen richt zich op de opnames in IJsland.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici op 08.04.2013 om 13:01 in Algemeen
Een aantal dagen voordat de film eindelijk verschijnt in de Nederlandse bioscopen, heeft Universal Studios en nieuwe featurette van Oblivion online gezet. In dit kijkje achter de schermen zien we hoe Tom Cruise) een prachtige scène in IJsland opneemt.

Oblivion verschijnt 12 april in de Nederlandse bioscopen (ook in IMAX). Naast Tom Cruise spelen ook Morgan Freeman, Olga Kurylenko en Melissa Leo mee in de film. De film werd geregisseerd door Joseph Kosinski.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Bekijk al die featurettes niet maar wel benieuwd naar de film. Ondetussen nog een dag of 2 zoet met de soundtrack tot de release :P

B@chelor

Avatar

Ik kijk niks meer. Ga er donderdag toch heen.

geertvdheide

Avatar

Er komen weer meerdere grote sci-fi-films aan die geen vervolg zijn, en ik ben dan altijd wat huiverig. Ik juich originele films natuurlijk toe, maar zoveel van deze films eindigen als een lege schil: een verzameling mooie beelden die nergens over gaan. Zo zou het ook kunnen gaan met Oblivion, After Earth, Elysium, Pacific Rim en Ender’s Game. Maar in dat lijstje moet toch minstens één goede zitten? Ik blijf hoop houden :)

Hoewel Tom Cruise in het echt een rare snuiter is, zie ik hem op zich nog altijd graag in films. Over een paar dagen wordt het embargo over deze film opgeheven (op dit moment mogen recensenten en testpubliek niks zeggen), en dan gaan we het horen en zien :)

Kamajiisama

Avatar

Ben erg benieuwd naar deze film ...,

nieuwslaatste nieuws