Drie toevoegingen aan stemmencast 'Kung Fu Panda 3'

Het betreft Bryan Cranston, Mads Mikkelsen en Rebel Wilson.



De stemmencast van Dreamworks Animations vervolgfilm Kung Fu Panda 3 wordt langzaamaan compleet. Zo zullen Jack Black, Angelina Jolie en Seth Rogen hun stemmen uit de eerste twee films wederom inspreken.

Nu wordt bericht dat er nog drie nieuwe acteurs aan die cast zijn toegevoegd. Volgens The Hollywood Reporter betreft het Bryan Cranston, Mads Mikkelsen en Rebel Wilson. Het is niet bekend van welke personages zij de stemmen inspreken.

Regisseur Jennifer Yuh Nelson, die Kung Fu Panda 2 regisseerde, zal terugkeren om de derde film in de serie ook te regisseren. Daarnaast keert uitvoerend producent Guillermo Del Toro terug, samen met producent Melissa Cobb, co-producent Jeffrey Hermann en schrijvers / co-producenten Jonathan Aibel en Glenn Berger.

Het verhaal van de film wordt angstvallig geheim gehouden, maar het einde van Kung Fu Panda 2 suggereert dat in de derde film Po zijn echte vader zal ontmoeten. Del Toro vertelde ons eerder nog dat Po het in Kung Fu Panda 3 tegen de sterkste slechterik in de serie op moet nemen.

Kung Fu Panda 3 draait vanaf 23 december 2015 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair