General Zod waarschuwt Aarde in viral 'Man of Steel'

Een nieuwe viral van de zomerblockbuster van Zack Snyder.

Nu regisseur Zack Snyder lang niet meer zo geheimzinnig is over zijn aankomende zomerblockbuster Man of Steel, is er een continue stroom aan nieuwe afbeeldingen, interviews en informatie op gang gekomen. Als je denkt dat die stroom weer wat aan kracht in zal boeten, dan vergis je je hoogstwaarschijnlijk. Warner is er immers op gebrand ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen deze peperdure film gaan zien.

In dat kader heeft de studio een nieuwe viral video vrijgegeven waarin General Zod (Michael Shannon) ons, Aardbewoners, en Kal-El (Henry Cavill) een waarschuwing geeft. Het is een korte clip, maar wel de eerste keer dat we Shannon als Zod kunnen horen.


De film, die een PG-13 rating heeft gekregen, is het verhaal van Clark Kent (Cavill). Als kind werd hij door zijn ouders van de stervende planeet Krypton naar Aarde gestuurd. Aldaar werd hij geadopteerd door Jonathan (Kevin Costner) en Martha Kent (Diane Lane). Zij voeden hem op met sterke normen en waarden, maar de jonge Kent voelt zich door zijn unieke superkrachten geïsoleerd van de mensheid. Als de wereld aangevallen word door General Zod (Shannon), neemt Kent de identiteit van de held Superman aan, om de Aarde en haar bewoners te beschermen.

Dat is allemaal vanaf 20 juni in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair