Robert De Niro en Shia LaBeouf spelen spionnenduo

Een waargebeurd verhaal over een vader en zoon die voor de Russen spioneerden.

Volgens de Hollywood Reporter zijn Robert De Niro en Shia LaBeouf in onderhandelingen om een vader-zoon spionnenduo te spelen. Daarnaast is D.J. Caruso, die eerder de film Disturbia met LaBeouf in de hoofdrol regisseerde, in onderhandelingen om de regie op zich te nemen.

Paramount Pictures is de studio achter het verhaal, Spy’s Kid, dat een film in de stijl van Catch Me If You Can moet worden. Het filmproject wordt gebaseerd op en zesdelige serie van artikelen die Bryan Denson in 2011 publiceerde in The Oregonian.

Het waargebeurde verhaal volgt Jim Nicholson, die in 1996 veroordeeld werd tot 23 jaar in de gevangenis. Hij werd daarmee in Amerika de hoogst geplaatste officier die veroordeeld is voor spionage. In 2004 nam zijn jongste zoon, Nathan Nicholson, contact op met zijn vader, nadat een mislukte legercarrière hem depressief achterliet.

Zijn vader wist zijn zoon de spionage in te krijgen en begon hem te gebruiken om zo boodschappen naar de Russen te krijgen. Gedurende anderhalf jaar reisde Nathan over de wereld, waarbij hij geheimen aan de Russen verkocht, terwijl hij steeds dieper in de problemen raakte.

Of beide acteurs daadwerkelijk in de film te zien zijn, hangt volgens THR af van het scenario dat geschreven wordt. Mocht je interesse hebben om de verhalen te lezen, kunnen we je naar deze link doorverwijzen.



NieuwsFilm

meest populair