Bishop en Warpath bevestigd voor ‘X-Men: Days of Future Past’

Dit zijn de rollen waarvoor Omar Sy en Booboo Stewart een tijdje terug hun handtekening zetten.

Hoewel we de cast van Bryan Singers X-Men: Days of Future Past wel zo'n beetje kennen, is het nog niet bekend welke personages de nieuwelingen zullen gaan spelen. In onderstaande Vine video geeft de regisseur er alvast twee prijs: Bishop en Warpath. Ze worden gespeeld door respectievelijk Omar Sy en Booboo Stewart, die een tijdje terug al hun handtekening zetten.

Bishop werd geïntroduceerd in 1991 en maakte deel uit van een gemuteerde politiemacht afkomstig uit een dystopische toekomst. In de comics ontstond hij pas na de Days of Future Past verhaallijn, maar hij speelde ook een prominente rol in de animatieserie uit de jaren negentig. Hij kan krachten absorberen en energie beschermen. Warpath werd geïntroduceerd in de jaren tachtig. Hij kan vliegen en is daarnaast heel sterk en snel.

Fan Bingbing speelt Blink, terwijl Adan Canto het personage Sunspot of een andere mutant met vuurkrachten moet gaan neerzetten. Over Peter Dinklage's villain is nog helemaal niets bekend. De acteurs en actrices die terugkeren uit de eerdere films zijn James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, Ian McKellan, Hugh Jackman, Halle Berry, Anna Paquin, Shawn Ashmore en Ellen Page.



NieuwsFilm

meest populair