Algemeen

Bishop en Warpath bevestigd voor ‘X-Men: Days of Future Past’

Dit zijn de rollen waarvoor Omar Sy en Booboo Stewart een tijdje terug hun handtekening zetten.

door Jan-Peter Rook op 25.04.2013 om 10:32 in Algemeen
Hoewel we de cast van Bryan Singers X-Men: Days of Future Past wel zo'n beetje kennen, is het nog niet bekend welke personages de nieuwelingen zullen gaan spelen. In onderstaande Vine video geeft de regisseur er alvast twee prijs: Bishop en Warpath. Ze worden gespeeld door respectievelijk Omar Sy en Booboo Stewart, die een tijdje terug al hun handtekening zetten.

Bishop werd geïntroduceerd in 1991 en maakte deel uit van een gemuteerde politiemacht afkomstig uit een dystopische toekomst. In de comics ontstond hij pas na de Days of Future Past verhaallijn, maar hij speelde ook een prominente rol in de animatieserie uit de jaren negentig. Hij kan krachten absorberen en energie beschermen. Warpath werd geïntroduceerd in de jaren tachtig. Hij kan vliegen en is daarnaast heel sterk en snel.

Fan Bingbing speelt Blink, terwijl Adan Canto het personage Sunspot of een andere mutant met vuurkrachten moet gaan neerzetten. Over Peter Dinklage's villain is nog helemaal niets bekend. De acteurs en actrices die terugkeren uit de eerdere films zijn James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, Ian McKellan, Hugh Jackman, Halle Berry, Anna Paquin, Shawn Ashmore en Ellen Page.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

Warpath kan niet vliegen volgens mij.

geak21

Avatar

Warpath heb ik ook nog nooit zien vliegen, maar als vervolg hier op zou een iets als Manifest Destiny en X-Force heel welkom zijn.

dlippold

Avatar

"His power of flight was discovered by his one-time mentor and team leader Peter Wisdom, who analyzed his mutation after the High Evolutionary devolved and re-evolved all mutants on Earth, and forced James to incorporate this ability in his fighting style.[54] This power has not been depicted in later comic storylines, although writer Ed Brubaker has said that he chose not to depict Warpath's flight power because he didn't understand how Warpath's speed and strength would allow it.[citation needed] However, his fighting style in the Messiah Complex storyline has shown him to return to using his flight powers.[55] In X-Force he can be seen flying even for long distances.[volume & issue needed] It has since been suggested by writer Christopher Yost that "I thought he was a little embarrassed by the whole flying thing"

WikiPedia.. :D

bramme

Avatar

Hmmm moet precies een mengeling tussen de comic en adaptatie van de 90s cartoon worden. Die laatste vond ik trouwens echt niet goed, de comic-verhaallijn was perfect op zich, maar al die veranderingen van de reeks kwamen niet tot zijn recht. Onder meer Bishop (een nieuw personage in de reeks, en ook in de komende film) de 'hoofdrol' geven was een foute keuze imo.

Heb ook de indruk dat hier veel meer de nadruk op het future gedeelte (met de oude cast) zal liggen ipv op de First Class cast. Hetgeen ik nog altijd niet helemaal snap, want als het centrale plot 'Het vermijden van de aanslag op Senator Kelly' is, dan is de 60s-70-s verhaallijn veel te vroeg gesitueerd, daar deze verhaallijn pas werd aangeraakt in de eerste X-Men film van 2000, ons heden als het ware.
Snap nog niet goed hoe alles in mekaar zal passen, maar ik vrees dat van de originele comic-verhaallijn weinig zal overblijven behalve het time-travel gedeelte.

Nu ik blijf positief, maar ben heel benieuwd naar het hoe en wat Smiley face

Steve-O

Avatar

Ik zie een extended edition hiervoor wel zitten :9

DennisFilm

Avatar

Zou vet zijn als het uiteindelijk over zou gaan in Age of Apocalypse maar dat wordt te ingewikkeld denk ik. Zal inderdaad wel een mix van comic en tv-serie worden.

Serafijn

Avatar

Warpath vind ik niet zo boeiend. Bishop overigens ook niet, maar die hoort wel echt bij dit verhaal.
Wel blij dat ze Blink mee laten doen, 1 van m'n favoriete karakters (zowel de "echte" als de AoA versie)

Serafijn

Avatar

Overigens... Booboo Stewart?
Net ff gegoogled maar dat is dus 1 van diwe wolfjes uit Twilight, ofwel een tienerversie van Warpath. Oei.

Frietgezicht

Avatar

DennisFilm "Zou vet zijn als het uiteindelijk over zou gaan in Age of Apocalypse maar dat wordt te ingewikkeld denk ik. Zal inderdaad wel een mix van comic en tv-serie worden."


Apocalypse in een X-Men film lijkt me fantastisch maar kan het mij niet voorstellen. Z'n uiterlijk zal lastig zijn(uit de computer lijkt me) en hoe de X-Men hem willen bestrijden,net zo lastig als Dr Doom de vijand maken van Batman in TDKR.

DennisFilm

Avatar

Frietgezicht "Apocalypse in een X-Men film lijkt me fantastisch maar kan het mij niet voorstellen. Z'n uiterlijk zal lastig zijn(uit de computer lijkt me) en hoe de X-Men hem willen bestrijden,net zo lastig als Dr Doom de vijand maken van Batman in TDKR."


Mee eens maar is met Days of Future past wel de meest interessante verhaallijn. Eerst maar eens afwachten wat ze hier van brouwen. Continuïteit is toch al ver te zoeken in het X-men film universum.

michaelbay

Avatar

Ik ben echt super benieuwd naar peter dinklage.
kan me hem echt niet voorstellen buiten game of thrones.
benieuwd hoe veelzijdig hij is!

Frietgezicht

Avatar

michaelbay "ik ben echt super benieuwd naar peter dinklage.
kan me hem echt niet voorstellen buiten game of thrones.
benieuwd hoe veelzijdig hij is!"


Me 2! Maar in het artikel staat dat er niks bekend is over zijn karakter en dat is best slecht voor een filmsite om zo te vermelden als er wel wat bekend is(en het al bijna zeker is wie hij zal spelen)

NieuwsFilm

meest populair