Nieuwe epische banner 'Pacific Rim'

De promotiecampagne voor deze monsters vs. robots-film maakt indruk.

Legendary Entertainment gaf gisteren nog een lange trailer vrij van Guillermo Del Toro’s actiefilm Pacific Rim. Vandaag is er een nieuwe banner van de film, die een betere blik laat zien op de grote monsters uit de film. We zien zowel een Kaiju als een Jaeger, die ontworpen is om de Kaiju te bestrijden.

Klik op de banner voor een vergroting.

[/url]

De film, die vanaf 18 juli in de bioscopen draait, speelt zich in de toekomst af. Legioenen van gevaarlijke monsters, die bekend komen te staan als de Kaiju, komen uit de zee en beginnen een oorlog die miljoenen levens eist en de grondstoffen van de mens volledig uitput. Om de gigantische Kaiju te verslaan, wordt een speciaal type wapens ontwikkeld: enorme robots, Jaegers genaamd. Deze worden bestuurd door twee piloten wier geesten in een neurale brug met de robot verbonden worden. Maar zelfs de Jaegers blijken bijna weerloos tegenover de meedogenloze Kaiju.

Als de mensheid verslagen lijkt, hebben de legers van de aarde geen andere keuze dan zich te wenden tot twee onwaarschijnlijke helden. Eentje is een voormalige piloot ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=30583]Charlie Hunnam
) en de andere een onervaren student (Rinko Kikuchi). Zij werken samen om een legendarische, maar schijnbaar overbodige Jaeger uit het verleden te besturen. Samen zijn ze de laatste hoop van de mens in een strijd tegen de opdoemende Apocalyps.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer die gisteren vrijgegeven werd.



NieuwsFilm

meest populair