Al Pacino stapt op bij 'Despicable Me 2'

Hij is wel al meteen vervangen.

Met nog maar twee maanden te gaan tot de release van de film, heeft Universal er een klein probleempje bij. Al Pacino, die een van de hoofdrollen in zou spreken van Despicable Me 2, heeft besloten te stoppen met het project. De reden? Creatieve verschillen.

De film is geregisseerd door Chris Renaud en Pierre Coffin, en heeft nog altijd de stemmen van Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Steve Coogan en Ken Jeong. Maar een nieuwe acteur zal dus gevonden moeten om de stem van El Macho in te spreken, de grote slechterik van de film.

Volgens Deadline heeft Universal die acteur overigens al gevonden. Een bericht van de website stelt dat Benjamin Bratt die rol over zal nemen. Hij is het best bekend om zijn rol in de televisieserie Law & Order en rolletjes in Miss Congeniality en Catwoman. Eerder sprak hij verder de stem in voor een rol in Cloudy with a Chance of Meatballs en zijn vervolg.

In Despicable Me 2 zien we in ieder geval de terugkeer van Gru (Carell), de meisjes uit de eerste film, de minions en een hele reeks nieuwe, en grappige personages. Ditmaal moet Gru de wereld redden, in plaats van deze vernietigen.



NieuwsFilm

meest populair