Bekijk negen (!) clips van 'Fast & Furious 6'

Dom en zijn crew kunnen een officieel pardon krijgen zodat ze weer naar huis mogen.

Universal Pictures heeft een negental verschillende clips vrijgegeven van hun aankomende film Fast & Furious 6, die later deze maand in première zal gaan. De hoofdrollen in deze actiefilm van regisseur Justin Lin zijn weggelegd voor Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Ludacris, Elsa Pataky, Luke Evans en Gina Carano.

Het plot van de film is als volgt. Sinds de overval van Dom (Diesel) en Brian (Walker) in Rio het keizerrijk van een grote maffiabaas omver heeft geworpen, en de crew een kleine honderd miljoen dollar mocht verdelen, zijn onze helden over de hele wereld verspreid. Maar dat ze niet naar huis terug konden keren en voor altijd op de vlucht moeten leven, maakt hun levens incompleet.

Ondertussen werkt Hobbs (Johnson) aan het opsporen van een organisatie van meedogenloze premiejagers/chauffeurs die in twaalf landen racen. Het meesterbrein (Evans) achter die operatie wordt geholpen door de liefde waarvan Dom dacht dat ze dood was: Letty (Rodriguez). De enige manier om deze criminele operatie te stoppen is door tegen ze te racen. En daarom vraagt Hobbs aan Dom om zijn eliteteam in Londen te verzamelen. Als ze erin slagen om de groep te verslaan krijgen ze een officieel pardon, zodat ze naar huis kunnen en hun families weer kunnen zien.

Er staat kortom genoeg op het spel in deze film, die vanaf 23 mei in de bioscopen draait.











NieuwsFilm

meest populair