Toch geen 'Fifty Shades of Grey' voor Joe Wright

Hij heeft er geen tijd voor.

Konden we een paar dagen geleden nog melden dat Joe Wright de topfavoriet zou zijn voor Fifty Shades of Grey, nu kunnen we melden dat dit toch niet het geval is. Uit een bericht dat op Deadline verscheen blijkt dat de agenda van de regisseur niet toestaat dat hij de film regisseert.

Om die reden zou Universal dan ook niet overwegen de regisseur plaats te laten nemen op de regiestoel. Wie dan wel plaats zal nemen op de geliefde stoel is niet met zekerheid te zeggen.

Zeker is in ieder geval dat de zoektocht van Focus, Universal en producenten Mike De Luca en Dana Brunetti naar een regisseur van start is gegaan. Het scenario werd immers kortgeleden nog ingeleverd door Kelly Marcel.

Een andere regisseur wiens naam nu al meermaals voorbij is gekomen, is die van Gus Van Sant. Hij zou zelfs een testscène gefilmd hebben met Alex Pettyfer, maar volgens eerdere berichten viel die niet in de smaak. Deadline stelt nu dat de testscène nog niet eens beoordeeld is. Het zou dus zomaar kunnen dat Van Sant de film uiteindelijk toch regisseert.



NieuwsFilm

meest populair