Volledige trailer 'Pacific Rim' barst van de robots en monsters

"Today we are cancelling the Apocalypse!"

Via de eerdere trailer en de WonderCon preview kregen we al flink wat indrukken van Guillermo del Toro's Pacific Rim met namen als Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Idris Elba, Charlie Day en Ron Perlman. Hieronder zie je in een zojuist vrijgegeven trailer wederom een reeks nieuwe beelden uit de big budget sci-fi actiefilm vol gigantische robots en enorme monsters. Dus ja, kijken op eigen risico!!

De blockbuster, die zo'n $180 miljoen heeft gekost, moet vanaf 18 juli 2013 in de Nederlandse (IMAX / 3D) bioscoop te zien zijn.


In de film spelen Jaegers de hoofdrol. Dat zijn gigantische robots die het op moeten nemen tegen gevaarlijke zeemonsters, de Kaiju genaamd. Helaas voor de mensheid van de toekomst bleken de Jaegers niet in staat de Kaiju te verslaan. Alles lijkt verloren, tot een oud-piloot en een student zonder ervaring een oude Jaeger vinden en leren gebruiken. Zij vormen de laatste hoop voor de mensheid. Desondanks hieronder een poster waarin opgeroepen wordt te helpen in de strijd tegen de monsters.

NieuwsFilm

meest populair