De leukste filmgerelateerde Twitter-foto's

Met deze week X-Men: Days of Future Past, The Wolverine, Percy Jackson and the Sea of Monsters, Luke Cage en Monsters University.

Steeds meer regisseurs, acteurs en studio's maken gebruik van Twitter om hun films te promoten. Zo komen er dus een boel setfoto's en andere blikken achter de schermen op het web. In dit bericht zetten we wekelijks de leukste, interessantste en mooiste foto's op een rijtje.

X-Men: Days of Future Past: deze foto laat ons Hugh Jackman en Nicholas Hoult op de set zien. Regisseur Bryan Singer is flink druk met het plaatsen van foto's, dus we kunnen hier de komende tijd nog veel meer van verwachten! Vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen.


The Wolverine: ook regisseur James Mangold is bezig met een film in de X-Men-franchise en weet net als regisseur Bryan Singer regelmatig Twitter te vinden. Hieronder een foto waarop we Hugh Jackman en Hiro Sanada zien. Vanaf 25 juli 2013 in de bioscopen.


Percy Jackson and the Sea of Monsters: Regisseur Thor Freudenthal is, zoals op onderstaande foto te zien, druk bezig met het geluid van zijn nieuwe film. Vanaf 15 augustus 2013 in de bioscopen.


Luke Cage: een paar dagen geleden konden we al lezen dat Marvel-baas Kevin Feige graag zou willen dat Dwayne Johnson een rolletje krijgt in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder nogmaals het betreffende Twitter-bericht.


Monsters University: en hieronder uit de mouw van Disney/Pixar nog een nieuwe poster van Monsters University, waarop we Mike en Sully zien poseren. Vanaf 10 juli 2013 in de bioscopen.




NieuwsFilm

meest populair